még anyit kérdeznék miniszterelnök úr
Ha anyira fasza a motor a suzuki és megbizható meg stb akkor miért nem látni a régi gixereket az utakon? nézd zxr-ből mennyi van! Még ma is mennek mert igényesen és jól meglett építve!
Ahogy kivettem a szavaidből akkor a Ducati meg az Mv is szarul csinálja a dolgokat mert drágán adja el motorokat és minőséget csinál szal ezek sem értenek a piachoz! Na most legalább már ezt is tudom akkor!
A kocsira meg csak anyit hogy nézd meg régen és most mennyi stift (régi) stift van az utakon és mennyien halltak meg bennük a gyenge váz és kaszni miatt!
Ezek mind tények csak sajnos nemtudod elismerni!
Mi is eltudjuk ismerni, hogy van jobb motor a kawánál, csak azokat mi nulla kereskedelni eszünkel nem tudjuk megvenni!
Ne offold itt tovább a topicot! Egyébként a kawa nem második itthon, előtte vannak még az aranyszárnyasok és a hangvillások is. De ez az itt lévőeket nem zavarja.
Orosz a te példáddal élve igen igazad van,hogy a suzuki milyen és mennyi fejlesztést csinál a Ford meg lényegtelen dolgokon váloztat de azért a suzuki az csak egy suzuki marad akár milyen fejlett a Fordot ne hasonlíts holmi suzukihoz azért a Fordnak igen nagy múltja van . Gondolom én tudatlan. Pont ezért mondom azt,hogy a suzuki tömeget csinál és ja...a KAWA meg minőséget már bocs.
Ezt tényleg beszoptad apukám, mivel tetszenek a gsx-r 1000-ek és meg is néztem már kettőt. Egyszerűen szeretnék márkahű maradni. Viszont a megjegyzésem csak arra vonatkozott, hogy SOK van belőle.
A pici érzékeny lelkem most azt mondaná, hogy eltévedtél egy kicsit a kötekedéseddel és szívesen megkérdezném mi indította irányomba ezt a kedves degradáló szöveget, de tudod kurvára nem vagyok kíváncsi a véleményedre és az indokaidra.
Én azt nem értem ez a gyerek ha ilyen okos akkor mért nem ő a miniszterelnök!
Neked már rég milliomos nagyágyunak kéne lenned ha ilyen fasza vagy az üzleti életben meg nem egyk5-ös gixernek kéne állni a garázsban meg nem egy motornak!
Ez szó szerint így igaz.Ezek tények,ezért nem kell megsértődni senkinek!Még a SUZUKIról annyit/az autókról,mert valaki említette!/,hogy azért azt is tudni kell,hogy ha az utakon csak Suzukik rohangálnának,akkor bizony az autószerelők éhen halnának!Szóval,hogy mi mitől minősül jónak vagy rossznak,azt megint csak nem lehet pikk-pakkra megítélni!
CrazyJoe!
Miért kérdezed?Egyébként 50-es méret szerintem (170-171cm 73-74kg vagyok).Egyébként azért BMW a regisztrált nevem vége,mert mikor regisztráltam akkor még megvolt a kis E36 318is-em!De már eladtam lassan fél éve!
na te okoska..ugylátom te is egy szellemileg alultáplált egyed vagy..először is vizsgáljuk meg,hogy a SUZUKI,mint márka mióta van jelen a világpiacon,mint motorgyártó és fejlesztő cég...és mióta gyárt autókat...Ha annyi eszed lenne amennyi nincs akkor rájönnél,hogy az üzleti életnek nem az a lényege,hogy minőséget gyárts..hanem az,hogy minnél kevessebb befektetéssel,minnél nagyobb profitot zsebelhess be,persze ezért olyan elfogadható terméket kell piacra dobj ami a legtöbb ember szánára megfizethető,de mégsem holmi szar amit két hónap mulva ki kell dobnod...
Ha annyi eszed lenne amennyi szintén nincs azt is tudnád,hogy a világpiacon a SUZUKI,mint márka(autók terén)az elmult 5 évben a legeslagnagyobb fejlesztéseket hajtja végre a világon,mig például a ford(ami nem kis név)a focus-on évek óta picsát sem változtat,csak kis szarságokat....És,ha szintén annyi eszed lenne amennyi sajna nincs,azt is tudnád,hogy a SUZUKI 2008 szeptemberében piacra dobott egy egy olyan autót ami lamborginiket,porsche-kat vetr a milánói kiállitáson,mindenféle tekintetben...
És,végül...Aki nagyon járatos az üzleti világban,az tudja,hogy aki nagyon sokra akarja vinn ebben a (világban)az saját maga csinál magának egy konkurenciát...Lásd..Mc Donalds..Burger King...
A primitiv szarjóskák elhiszik,hogy ez 2 különbözö cég...na de vannak aki tul látnak az orrukon
igy van ez SUZUKI-KAWASAKI terén is....
a fő cég a fő márka mindig is a SUZUKI marad...mint a Mc Donalds..A KAWASAKI meg marad örök második..,mint a Burger King...
De tudom,hogy neked,nektek ez magas filozófiai határokat suroló megérthetetlen valósági tényező...ugyhogy meghagylak benneteket abban a tudatban..hogy éljen a KAWASAKI . . . . . . . .
Én értem azt amit mondasz,és tkp. igazad is van,DE nem biztos,hogy azoktól a dolgoktól/injektor,radiális fék,fordított villa/,amik megkülönböztetik ezeket a motorokat,az újabb egy fokkal is jobb lett,mint MOTOR.Én azért megkockáztatok egy olyan kijelentést,hogy 2000 -01-02 -től műszakilag már igazán semmi nagy dolog nem történt,mivel már akkor is olyan magas szinten volt a technika.És szerintem eme kijelentésemet támasztja alá az,hogy az utóbbi évek reklámszövegei is úgy szólnak egy új motor megjelenésénél,hogy:"radiális fék,fordított villa,xenon,+2 LE",és hasonló igazából az utca motorosa számára lényegtelen dolgok.A design persze mindig változik,mert a világ és a divat is folyamatosan változik!Persze tudom,hogy egy idő után a fejlődés már óhatatlanul is kisebb léptékű,de azért lesz,van,mert a fejlődésnek nem szabad megállnia,csak nem biztos,hogy egy idő után a vásárlónak érdemes ezekre a dolgokra plusz lóvét áldozni.Jól hangzik meg minden,de már NEM FELTÉTLENÜL MUSZÁJ!Persze ha eladásra kerül,akkor sokan éppen ezen dolgok hiánya miatt már rá sem néznek ezekre az "őskövületekre",viszont majd megveszi egy olyan,aki szintén úgy gondolja,hogy nem feltétlenül ezektől jó vagy rossz egy motor.Én személy szerint meg azt gondolom,hogy bár nem a legújabb fejlesztés egy 9-es,viszont ebben még jobban van anyag,ami viszont a tartóssága mellett szól.És ha az ember fia nem teheti meg,hogy évente cserélje a motorját bukva ezzel kb. évi egy millát,akkor talán még ez is szempont lehet.SZERINTEM!Ettől persze még úgyis olyan motort vesz zdobrotka amilyet akar,ami neki tetszik,de nekem ez a véleményem a témáról!Hú,ez regény lett,bocs!
zdobrotkának igazat adok annyiban hogy tényleg suzukiból rengeteg van eladó meg rengeteg fut az utcán vagyis a kawából jelentősen kevesebb a választék,más szavakkal élve suzukit akár mikor tud vásárolni az ember mert annyi van de a kwa kicsit ritkább pláne egy pöpec állapotú
na idefigyelj Pityu..1.nem "járok át"fikázni
2.beolvasni bárhova lehet.!
3.véleményem is lehet!
4.nincs gyogyszerem!
5.tehát nem gurulhatott el!
6.ha azt javaslod nekem,hogy szarjak más negativ véleményére,remélem tisztába vagy vele.hogy te sem vagy kivétel,tehát nem sértődsz meg,ha szarok a véleményedre..
7.Senki nem állitotta,hogy Te személy szerint fikáztál volna valait,esetleg valamit..
8,.Személy szerint én pont ugy leszarm,hogy milyen motorod van neked,mit te ahogyan leszarod,hogy mi van nekem..vagy másnak..
9.Sajnálom,hogy bizos indulatokat váltott ki belőlled az,ahogyan reagálltam zdrobotka azon kifejezésére ,hogy bezzeg ha suzuki 1000-es kéne szarér hugyér utánnadobálnák kettessével...Viszont ugy itéltem meg és most sem teszem másként,hogy megalázó volt a márkára nézve ez a cinikus kijelentés...de mivel mindnkinek lehet véleménye,nem tudom,miért bosszant téged az enyém...bár bevallom....hhhmajdnem csunyát irtam...szal bevallom nem érdekel...
10.Azért le sem tagadhatnád,hogy érzékenyen érintett,amikor bántó szavakkal illettem a KAWASAKI márkát...
Na ...valami ilyesmit éreztem én is...ugyhogy mondanom sem kell miért reagálltam,úgy ahogy...
akkor a suzuki autó is kurva jó, mert olcsó és a legtöbb van az utakon belőle
akinek audi bmw-je van adja el vegyen suzukit mert olcso meg fasza!
vicc komolyan belese gondolt, hogy miket ir
azért nézzük meg az illesztési és kidolgozási minőséget lesz különbség!
Na én nem vitázok nem alacsonyodok le más szitjére inább csendben maradok és veszek suzukit mert az a menő mert olcsó!
na idefigyelj orosz én példáúl elismerem a suzkikat is nagyon jó gépek de mi sem járunk át fikázni a ti motorjaitokat suzuki forumotokba.Mostmár vedd be az elgurult gyógyszeredet mindenkinek van egy véleménye amit kifejt és ezt szabad,ha valaki azt mondja a suzuki szar hagyd rá és szard le én nem vagyok semmilyen fajtájú mániás mostz kawám van és szeretem nagyon,de egyáltalán nem állítom hogy jobb mint a suzuki,meg külömben mindenkinek más a jobb.
aki egy kicsikét is járatos az üzleti világban az pontosan tudja,hogy Ő mint üzlet(ember)esetleg cég abbol tud profitálni,amiből a legtöbbet vásárolnak az emberek.."az általad emlitett pangó magyar piacon"
Sokan fikázzák a SUZUKI-t,mint márkát...mégis abbol fogy a legtöbb..mivel ebből fogy a legtöbb evidens,hogy használtan,már nem értékesithető olyan sok pénzért,hiszen sok van belőlle és sokan vásárolják az új modelleket...
Gondolom nem azért döntenek sokan a SUZUKI mellett,mert olyan szar..."amit kettessével dobálnak"utánnad....
Ugyhogy akinek egy kicsi rálátása is van reálisan a pénzéért kapott minőségi dolgokra motorok terén az SUZUKI-t vesz..Akik meg eljáttszák,hogy Ők aztán azért sem,mert mindenkinek az van..azok Esetleg vesznek Kawát,Hondát...stb...
Szerintem meg a kawasaki egy hót szar csicska motor,amit,ha utánnam basznának sem kéne...Na gondolom ez most nem esett jol a pici érzékeny lelkednek..meg egy kawás lelkének sem...
Na..a SUZUKI-soknak sem esik jol amikor fikázzák azt a márkát amit Ők (mi)használunk...
Maradjunk annyiban,hogy magyarországon vezeti a SUZUKI az eladási listákat..Vajjon miért...Én tudom...Aki nem az járjon utánna....
Én most jártam szolnokon egy használt motor kereskedésben és mondom a kawasaki választékot az évjáratokat nem tudom pontosan így köztesen írom le 2005-2006 kawasaki zx636r 3db két titánszínű és egy zöld,és volt egy ritkaság is 2005-2006 zöld kawasaki zx6rr ezt az utóbbit nem tudom pontossan árra de a 636-osok 12000000Ft és 1400000Ft között vannak,meg volt 2007-es kettő is egy narancssárga meg egy zöld azok olyan 1500000Ft körül voltak.itt a telefonszám az üzletnek0630/8127384
Szeressük ha