Hát sztem nekem bármelyik nap jó... beadom a munkahelyen hogy lebetegedtem. Csak ezért félek az első nap menni mert mi van ha nem pakolnak ki mindent az első napra?
Estét Srácok!
Kawatti:Ha már mindennap be tudsz jönni ingyen akkor mindennap bevihetnél magaddal egy zőőd cimborádat is persze ingyéééé... no?
Janou te melyik nap mész? a bambi végett kérdem csak am szerda a legjobb..... szerdát időzitsen mindenki
Ja,engem sem érdekel a márka!Attól lehet egy 20-30eHuf-os dob is szép hangú!Attól,hogy egy rozsdamentes lemezen fel van tünteve,mondjuk Akrapovic és szintén rozsdamentes popszegeccsel fel van rögzítve a dob oldalához+adnak neki egy kis elektropolírozást,hogy csillogjon az a lemez és popszegecs nem biztos hogy jobban is szól!
joe bácsinak van nyitott ovál titán dobja, az slip-on.
viszont Árpi bácsinak rozsdamentes nyitott oválja is occsó, viszont a márka nem vetekszik egy yoshi-val.
Engem a márka egyáltalán nem érdekel.
Szarok rá, jó hangja legyen!
Fasza 5let ! Szerintem ott leszek, meg egy hét múlva is a FeHoVán is. Régebben azt hiszem a kettő kiállíts egy időpontba volt most meg egy hét eltolással utazhatok 2szer.
Holnap megyek is
Kawatti:Ha már mindennap be tudsz jönni ingyen akkor mindennap bevihetnél magaddal egy zőőd cimborádat is persze ingyéééé... no?
Janou te melyik nap mész? a bambi végett kérdem csak am szerda a legjobb..... szerdát időzitsen mindenki
Én minden nap be tudok menni ingyen, úgyhogy mindenkivel megpróbálok találkozni.
de nem ám!
na racing!
hát nem király!
üvölt mint az állat!
viszont Árpi bácsinak rozsdamentes nyitott oválja is occsó, viszont a márka nem vetekszik egy yoshi-val.
Engem a márka egyáltalán nem érdekel.
Szarok rá, jó hangja legyen!