szerintem azért mert felment az ára..
amikor legutoljára cseréltél akkor 150 volt egy l tej...most meg 250...
és köztudott hogy a tej is egy láncolaton keresztül jut el hozzád.tehát mindenért a LÁNC a hibás......Lendvai-Áder-Navracsics-Cvel nem jut eszembe csak szegény Szentgyörgyi Albertbá..de ő nem tehet semmirőőő
Tudom, hogy baj van, mert a szép új festéket leszedte a hasidomról :D
A telószárak cuppannak a helyükre, nem kell erőltetni a kiflikbe, párhuzamosak.A kerék tengely is könnyedén megy át, de semmi sincs kizárva.
No mindegy, megnézetem egy patkolókováccsal, csak visszakalapálják
akkor van baj.....a legsérülékenyebb az alsó villahid,mondjuk ahhoz hogy ezt teljes bizonyossággal megállapítsd ahhoz ki kel szerelni.a váz inkább repedni szokott kawasakin mint megroggyanni,de a roggyanás a villanyaknál illetve az onnan levezető alsó oldalon könnyen szemrevételezhető és megállapítható....hú de szépen fogalmaztam..
sokminden befolyásolhatja..pl hogy 120/60 vagy 120/70 es gumi van e rajta vagy a felső villahíd a telószárakon mélyebbre van e eresztve-ezek is okozhatnak néhány mm vagy akár 1 cm távolságcsökkenést is.
Sziasztok! Ha esetleg lenne valakinek egy 2007-es, és lemérné az első keréknél a gumi és a leömlő között a legkisebb távolságot, sokat segítene nekem. Gyanús, hogy görbe a vázam. Előre is köszönöm.
nem jó
mégis csak kussolhatnál
csak érdeklődtem
kussolnál?
amikor legutoljára cseréltél akkor 150 volt egy l tej...most meg 250...
és köztudott hogy a tej is egy láncolaton keresztül jut el hozzád.tehát mindenért a LÁNC a hibás......Lendvai-Áder-Navracsics-Cvel nem jut eszembe csak szegény Szentgyörgyi Albertbá..de ő nem tehet semmirőőő
A telószárak cuppannak a helyükre, nem kell erőltetni a kiflikbe, párhuzamosak.A kerék tengely is könnyedén megy át, de semmi sincs kizárva.
No mindegy, megnézetem egy patkolókováccsal, csak visszakalapálják