nekem/nekünk nem célunk, hogy úgy adjunk el bármit is, hogy az ügyfél ne legyen elégedett vele...
Pl.
Suzukiban van váltókapcsoló, ami azért jó, mert álló helyzetben is kijelzi a korrekt fokozatot és baromi gyors.
Egy másik boltban eladtak egy univerzálisat 30KHUF-ért, amit beszerelt, de nem volt vele elégedett, mert a haverjainak jobban működött.
Nálunk 6-7 különbőző fokozatkijelző több gyártótól is. Mindegyik működik az üzletben, megtudjuk mutatni, elmondjuk melyik miért jó, miért nem jó. Igy a vevő eltudja dönteni.
Motorvezérlő elektronikából is jó pár típus van nálunk. Azért tartunk több félét, hoyg eltudjuk mondani/mutatni.
Ha csak egyféle lenne, akkor nem lenne hiteles azt mondani, hoyg ezt vedd meg itt, ne másnál, mert az szar...
így is van olyan, hogy máshol érdekes dolgot mondanak....
A heti favorit az a motor volt, ami egy slipon-tól és egy PC-től máshol +50LE-t kapott..
Egy usb mini kábel van hozzá a külön tápkábelem nincs. Beszerelés után kell egy laptop meg a dynojet-ről a programja amivel térképeket tudsz tölteni rá, van pár térkép aweblapon szintén. Egy ilyen egyedi térképet fog neked azago készíteni kifejezetten a te mocidhoz igazítva.
Ja az ár lemaradt 38 ezrest kérek érte. Mint írtam ha eljösz akkor beszerelést megoldjuk de beállítani el kellvidd az ago-hoz szóval a beszerelést ott is kérheted.
De majd csak kiokoskodom! ;]
+50LE hogy egyes emberek mit el nem hisznek
nekem/nekünk nem célunk, hogy úgy adjunk el bármit is, hogy az ügyfél ne legyen elégedett vele...
Pl.
Suzukiban van váltókapcsoló, ami azért jó, mert álló helyzetben is kijelzi a korrekt fokozatot és baromi gyors.
Egy másik boltban eladtak egy univerzálisat 30KHUF-ért, amit beszerelt, de nem volt vele elégedett, mert a haverjainak jobban működött.
Nálunk 6-7 különbőző fokozatkijelző több gyártótól is. Mindegyik működik az üzletben, megtudjuk mutatni, elmondjuk melyik miért jó, miért nem jó. Igy a vevő eltudja dönteni.
Motorvezérlő elektronikából is jó pár típus van nálunk. Azért tartunk több félét, hoyg eltudjuk mondani/mutatni.
Ha csak egyféle lenne, akkor nem lenne hiteles azt mondani, hoyg ezt vedd meg itt, ne másnál, mert az szar...
így is van olyan, hogy máshol érdekes dolgot mondanak....
A heti favorit az a motor volt, ami egy slipon-tól és egy PC-től máshol +50LE-t kapott..
Két eset van:
1. azért drágább valami mert jobb...
2. azért drágább valami, mert szarabb és ne vegyék meg...
Mondjuk ez a most a második eset...
Be... minden fokkijelző 22.250, ami jó ...
de ha akarod, adok neked 40KHUF-ért is, csak szarabb...
Rendben köszi az infót, meglássuk ...
Az erigy nem diag csatlakozós... az számolja... az jobb szerintem
De 22.250HUF
Nem tudom milyen motorba kell/évjárat, de nem a kijelző rakja ki lassan, hanem a diag csatiban jön olyankor az adat....
kb fél másodpercet késik...
De mennyiért is adnád az injektorvezérlőt?
És megvannak hozzá a tartozékok is?
Egyébként fokozatkijelzőből van olyanotok ami nem késik másodperceket