Úgy látom Te lennél hozzám a legközelebb!
Mikor tudnék elmenni erre az olajcserére gyári szűrővel 9999,- ért?
Nem voltam még nálad, van lehetőség, hogy ott lehetek a motorom mellett? Ahova eddig jártam ott mindig beengedtek.
A típusszám alapján jónak kell lennie bele. Nekem is volt már benne RC is meg SC is, és nem volt ilyen problémám. Jól raktad bele a betétet? Mondjuk sokféleképpen nem lehet. Vagy a nyereg nem az ami.
Hali! Segítségeteket kérem. Vettem egy zx6 05 körüli Tokico ( 4 dugattyús, 4 betétes) féknyerget átalakítás miatt. Megrendeltem hozzá a fékbetétet. Brembo sinter ( 07su26sa) . Bárhol néztem ezt a méretet találtam. A féknyeregbe helyezve a dugattyú kilátszik v. 2mm-t. Tehát nem fedi teljesen a dugattyút a betét. Ez természetes?
Kérdésem lenne 98' as Zx6r-em van és közép állásból a kormány nehezen kimozdítható, gondolom ez kormány csapágy csere lesz, van vmi ördöngösség amire oda kell figyelni a csere során? Kell állítani vmit a csere után?
a cimbora el indult a pályán 200-as utazóval pöstre a kiállításra, 150 km múlva lehörgött a sas -2002 kawa 636- a leállósávon elszívott egy cigit a tolás előtt, de rápillázott a benzincsapra, lőtt egy tartalékot és eldöcögött a köv. kútig. 8-12L számolt utcán nem emberi tempóban.
Mikor a csajom elkezdett nagy motorral (636) motorozni akkor mértem neki 4,7L-t. Szóval nem lehetetlen, na de úgy nem motorozik senki, vagy ha mégis akkor inkább adja el.
Jól mondja ago 7-10 littyával lehet számolni. Én 10km/1L-el számolnám, nade ki számolja, ha kifogy úgy is teli tankolok.
Vicces mert nekem meg 4-5 litert mondott az egyik személy akinek 636 kawasakija volt. De teljesen érthető hogy ennyit fogyaszt egy sportmotor, megnyugtató hogy nem motor hiba miatt! Köszönöm a válaszokat és jó motorozást kívánok nektek!
Képeket kérésre küldök!
Érd: n.misi.tt@gmail.com
Tel: 06-70-615-9136