Sziasztok! Honnan lehet szerezni megbízható és megfizethető bukógombákat 2002-es ZX636-hoz? Milyen jó megoldásokat ismertek? Érdemes lenne beruházni a dologra itt keleten
csááá mindenki. lenne pár kérdésem. Kuplung lamellákat kellene cserélnem és az lenne a kérdésem, hogy a lamellákon felül a fém lamellákat is cseréljem? és milyet ajánlotok? (márka) Tour Max erről mit hallotatok vagy lucas?
Gyere a gumijaidért mert épp néztem milyen jó virágágyást tudnék csinálni belőle.a láncszettel meg milyen faszán fel tudnék kötni egykét kis buzit.féktárcsákkal meg homlokonbaszni perecgyerekemet
Emberek, motortalan lettem.
Elvitték a fehéreredjet. Nem tudtam megszeretni azt a bringát. Igazából semmirosszat nem mondhatok róla fasza kis gép, de valahogy nincs "lelke". Még nem tudom mi lesz az utód, győzködnek a hondások, de meglássuk még az is lehet, hogy zöld lesz.
lecserélődött a joetól kapott(új, én mod-oltam és összetörtem) dobom(ezúton is ezer köszönet érte!(ezért is! ) után most egy ejen került fel
sírok.....olyan de olyan.....
Megvolt idei első menésem egy zx10 2012 nyergében adatlapomonelérsz SteelHorse Kawazsolti jóvoltából.
Elővigyázatosságból B -re állította a powerfunksönt,de azért így is jött keróra a pécsi bringa
Thx mégöccő .Ja nem az Szeged...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hová lett az előző zöldség?
Elvitték a fehéreredjet. Nem tudtam megszeretni azt a bringát. Igazából semmirosszat nem mondhatok róla fasza kis gép, de valahogy nincs "lelke". Még nem tudom mi lesz az utód, győzködnek a hondások, de meglássuk még az is lehet, hogy zöld lesz.
sírok.....olyan de olyan.....
ez a dob...vagyis a tesvére...deszíp
igaz ezen nincs "B" opsön, cserébe jó hüjje a gazdája
Elővigyázatosságból B -re állította a powerfunksönt,de azért így is jött keróra a pécsi bringa
Thx mégöccő .Ja nem az Szeged...