Kedves Vazz!
Képzeld el, hogy tudom én is használni a különböző kereső programokat, és az internetet. Én csupán mások véleményeire, tapasztalataira vagyok kíváncsi, ami alapján majd választani szeretnék, mivel nem akarok valami gagyi cuccot venni a gépemre. A másik dolog még az, hogy sose lehet tudni, hogy kinek hol van bármilyen elfekvő alkatrésze amit szívesen eladna.
Sziasztok!
2005-ös zxr636-osomra szeretnék valamilyen sportdobot, vagy rendszert venni.
Érdeklődnék hogy kinek van esetleg eladó rá és milyen?
Továbbá az is érdekelne hogy kb mennyi teljesítménynövekedés várható egy sportdobbal vagy egy rendszerrel.
Aki esetleg ismer olyan embert aki motorokhoz készít sportdobot vagy rendszert azok infóit is szívesen elfogadom.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha gyárit akarsz akkor az húzós lesz, én még mikor nézegettem egy pár éve akkor 35k volt újan.
Ha nem gyárit raksz rá akkor bal oldalt vágni kell az idomot vagy konzolt kell csináltatni.
Rakhatsz rá még tengelygombákat, ezzel foglalkoznak egy páran itt az oldalon is, ebből gyáriról nem tudok.
Sziasztok!
2005-ös 636-osom van. Most akarok rá venni bukógombákat.
Érdeklődnék hogy gyárilag mennyit lehet rárakni és hova?
A válaszokat előre is köszönöm!
Köszi. Nekem ennyi válasz elég is csak, hogy képben legyek.
És bocs h nem úgy fogalmaztam meg a kérdést mint vmi profi.. sztem így is érthető vt (annak aki érteni akarja)
Képzeld el, hogy tudom én is használni a különböző kereső programokat, és az internetet. Én csupán mások véleményeire, tapasztalataira vagyok kíváncsi, ami alapján majd választani szeretnék, mivel nem akarok valami gagyi cuccot venni a gépemre. A másik dolog még az, hogy sose lehet tudni, hogy kinek hol van bármilyen elfekvő alkatrésze amit szívesen eladna.