nem tudnátok ajánlani valami jo sorozatot?
autós motorost? a sons of anarchyt már nézem, kár hogy csak az első évad van ami szinkronos...:( A leggyorsabb indiánt láttátok már?
aztán holvanezena giroszkópikus borulásérzékelőmicsoda? mer kereke, azaz akaromondani, írni, gumija az van, bár látom a biztonságra mentél rája(tengeri állat)... mittudoménmilyenszmájlikellide mer kellide biztos análkül nem leheet hszt írni
Nézd meg manualba... Gondolom leszedted te is már a sajátodhoz. Olyat keress hogy Electrical System és azon belül a Relay boxot keresed. 2005-ösön az ülés alatt van.
Ha ezt most kezdte el csinálni akkor mint ahogy írta Janou a relé sztem is vagy még talán biztositték. Viszont ha már így vetted akkor valami igen csak el van kötve.
Hali.Egy kawasaki Zx6R 96'-os motorkerékpárom van és lenne egy olyan problémám,hogy ha balra indexelek akkor minden a négy index működésbe lép és nem villog a műszerfalon a turn indikátor.Javaslatok,hogy mi lehet a gond?köszi
Peldaul 225-os USD arfolyammal szamolva 59625 HUF az eBay-es vasarlas osszege (sisak + posta), itthon pedig +16098 HUF ra az AFA.
A vam erteket nem tudom pontosan, de az talan 10% korul van, tehat nem annyira durva osszeg, mint az AFA.
Ennek csak nem raktam be a linket mert kapkodtam
autós motorost? a sons of anarchyt már nézem, kár hogy csak az első évad van ami szinkronos...:( A leggyorsabb indiánt láttátok már?