Értem, köszönöm!
Akkor ez a kis alkatrész ilyen drága?
Tudom senki nem mondta, hogy olcsó lesz... :)
Jön a téli punnyadás aztán rendbe szeretném vágni a gépet!
Mennyi lenne?
Érdemes ilyenkor mind a 4-et cserélni vagy elég azt ami nem gyári?
Ha fenn ülök a gépen balról a 3. hengeré amit cserélni kellene.
ZX600F-el indul a motorkód. 96-os a gépsárkány.
Mennyi lenne?
Köszönöm a reagálást!
A segítségetekre lenne szükségem. Olyan problémám lett a géppel, hogy ha nem egyenesen áll nem indul be, de még néha hogyha úgy áll akkor sem. Nem győzöm rángatni, hogy beinduljon Valakinek még nem jelentkezett ez a probléma ? Segítsetek már légyszives. Amúgy egy 2001-es zx6-r ről van szó.
Hát az hosszadalmas lesz, korábban már volt egy szalag műtétem ugyanezen a térdemen és fél év a rehab a műtét után
De majd csak túlélem jövő nyárra legyen jó megint és le van szarva. Mondjuk csak a jobb lábam sérült azzal meg úgyis csak fékezni lehet. Majd átszokok a több elsőfék használatra
190 simán.még 191 is.ülés állitható, egy sínen csúszkál előre-hátra mint a kettesgolfon,amikor a jobb egyben kúrod a gárét fősuli estéjén.A kormány középen állítható egy csavarral, ami azt hiszem hatos imbusz,mint a BMX-en-csak ügyelni kell rá ,hogy utána okvetlen vissza kell helyezni a Star Wars felirattal ellátott habszivacs pöcsvédőt.
Melyik évjárat? Amúgy elfér a legtöbbön, bár az újabb modellek kisembereknek kedveznek Én hosszabb túrát nem javaslok vele, nem arra tervezték az ergonómiáját. A kormány állítható, de eléggé korlátozottan az ülés az fix. A 2002-től visszamenőleg kényelmesebbek, de ki kell próbálni az újabbakat is. Pl nekem a 2005-ös a 2002-eshez képestkényelmesebbnek tűnik, de én egy törpe 170cm-es motoros vagyok
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy egy 190 cm magas ember, elfér-e kényelmesen hosszabb utakra is egy kawa zx-6r-en? Illetve, állítható-e az ülése vagy a kormánya? Előre is köszi a válaszokat! :)
Akkor ez a kis alkatrész ilyen drága?
Tudom senki nem mondta, hogy olcsó lesz... :)
Jön a téli punnyadás aztán rendbe szeretném vágni a gépet!