Én is költöttem rá nem keveset. Bár ennyi tulaj után nem is csoda ha egy gépnek minden kínja van. Remélem azért lesz benne örömöd bőven. Ja és persze sok balesetmentes km-t hozzá.
Köszi mégegyszer. Úgy néz ki bontásból tudok szerezni pipasort szakadás, hiba nélkül, nézetek még szelephézagot, meg némi karbantartás, könnyezik az első villa.... egy 60-ban tuti benne lesz ez most..
Hy. Jaja néha itt is olvasgatok. Meggyógyult a lábam faszán, várom a biztosítótól még mindig a lóvét. Kibaszottul motoroznék már. Remélem még a tél előtt sikerül is venni valami gépet.
NAh szóval....
Ez egy 2001-es zx6. Olyat csinál, hogy nem mindig indul, de ha megmozgatom oldalra, akkor általában röffen, de nem mindig.Végülis leszarnám ezt a problémát, csak mikor mondjuk a benzinkúton baszakszik, akkor kicsit ideges az ember. Ezért érdeklődöm hogy mei kkapcsoló mit csinál, emrt lehet hogy csak vmi kapcsoló vagy szenzor, vagy nem tudom.......... Ez a probléma :D
Segítsetek már. 2001-es zx6-ba milyen érzékelők ill kapcsolók vannak, amik elromolhatnak ? Van a sztendernél, van a kuplungnál... Hol van még ilyesmi kapcsoló vagy szenzor ? A kuplungnál a kapcsoló mit szabályoz vagy mit kapcsol ?
Jaja ez volt, csak az utánam következő tulaj átfestette. Szerintem szebb volt, van egy kép róla adatlapomon, nézd meg. Már én is ezzel a torpanós hibával vettem, de sokkal jobban torpant kezdetekben, mert az egyik gyertyapipa szilikon borításán volt egy nagyon apró lyuk amin a hengerfej falára nyomta a szikrát bizonyos fordulatig. Addig ugye csak 3 henger ment, aztán 6E fölött megindult, érdekes mód onnan már nem oldalra nyomta a szikrát. Én kereskedésben érdeklődtem a pipák iránt, a gyári 4db pipa 14E lett volna. Így aztán ideiglenesen szerelőm valami más típusnak a gyertyapipáját tette bele, hogy annyira ne torpanjon, jobb lett de nem 100%-os. Szerintem annak a gépnek kéne egy komplett gyűrűsor csere meg szelepszár szimeringek, mert eléggé szereti enni az olajat. Én mikor megvettem kapott friss olajat egyből, szelephézag, karbiszinkron, meg 4 új gyertya. De utánam 2 tulaja is volt a gépnek, te vagy a harmadik.
Ez egy 2001-es zx6. Olyat csinál, hogy nem mindig indul, de ha megmozgatom oldalra, akkor általában röffen, de nem mindig.Végülis leszarnám ezt a problémát, csak mikor mondjuk a benzinkúton baszakszik, akkor kicsit ideges az ember. Ezért érdeklődöm hogy mei kkapcsoló mit csinál, emrt lehet hogy csak vmi kapcsoló vagy szenzor, vagy nem tudom.......... Ez a probléma :D
Segítsetek már. 2001-es zx6-ba milyen érzékelők ill kapcsolók vannak, amik elromolhatnak ? Van a sztendernél, van a kuplungnál... Hol van még ilyesmi kapcsoló vagy szenzor ? A kuplungnál a kapcsoló mit szabályoz vagy mit kapcsol ?
ZX6R '05-től
jedis@freemail.hu
Ti mit csináltatok rajta? Szelephézagot néztetek? PL a gázkar is teljesen el volt állítva. Nem ment vissza alapra...
A többiek hozzád irányítottak ebay ügyben! Tudnál segíteni benne?
krroli@freemail.hu
Roland
Le is töltöttem egy service manual-t.
Megtaláltam benne minden lényegest.
Széles utat, gumi fákat!