Ott volt akkor oda való igaz semmi keresni valója ott de ha mégis akkor ha kiveszed mi lehet megáll vagy nem-megy vagy esetleg a kormányzásba is bele szól esetleg a karbi szinkronba bele zavar ezen el kel gondolkoznod mielőtt változtatsz a motorodon tehát gondold meg mielőtt kiveszed
ebayen találtam egy eladót akitől kompletten lehet kül. kawasaki típusokhoz rendelni az idomszetthez csavarokat,alátéteket.
Valakinem nem kell esetleg egy komplett csomag? Csak mert akkor talán megtudom beszélni az eladóval hogy a posta legyen olcsóbb!
Jelenleg általában 45$ a komplett csomag plusz 20$ a szállítás...
Valaki? Csak mert én jövőhónapban rendelek a kúrvámhoz
Sziasztok!
Szerintetek mitől lehet az, hogy dadog kis fordulaton a masina? 1-4-ig kb? Hidegen melegen... Most volt gyertyasor csere. Ettől még ugyanúgy csinálja.
Nézd meg itt, ezek "normál" színűek.
csavarok
Valakinem nem kell esetleg egy komplett csomag? Csak mert akkor talán megtudom beszélni az eladóval hogy a posta legyen olcsóbb!
Jelenleg általában 45$ a komplett csomag plusz 20$ a szállítás...
Valaki? Csak mert én jövőhónapban rendelek a kúrvámhoz
Örülök most pedig kúrva gyorsan nézzél rá a facebookodra
úúú ezt olyan gáz leírni..megköszönök valamit egy Stricinek
Vélemények? Szerintem nagyon ütősen néz ki a kicsike. Az elmúlt évekhez képest szerintem design terén a legjobb
Amúgy milyen a meló? T
etszik a környezet? Munkatársak milyenek ?
Szerintetek mitől lehet az, hogy dadog kis fordulaton a masina? 1-4-ig kb? Hidegen melegen... Most volt gyertyasor csere. Ettől még ugyanúgy csinálja.
Mikor dolgozol?