Az biztos nem kell, mert nem változik a tulajdonos személye. Viszont van törzskönyv is és úgy tudom hogy abban is benne van a szín, de ebben nem vagyok 100%ig biztos.
Hali!
Lenne egy kérdésem srácok! Télen szeretném átfényezni a ninjámat zöldre most jelenleg lila forgalmi szerint is. Papírmunkába mennyibe kerülne átírni meg mi kéne hozzá? Csak érdekelődök h tudjam mi merre hány méter.
Helló mindenkinek!Sikerült letörnöm a jobb első gyári index felfogató gumit.... (ZX-6r 2000-évj)
Gondolom jópáran lecseréltétek a gyári indexeket... ha igen vevő lennék egy jobbosra.
keress meg hátha megtalálsz
Mikor kezdesz ?
Lenne egy kérdésem srácok! Télen szeretném átfényezni a ninjámat zöldre most jelenleg lila forgalmi szerint is. Papírmunkába mennyibe kerülne átírni meg mi kéne hozzá? Csak érdekelődök h tudjam mi merre hány méter.
Gondolom jópáran lecseréltétek a gyári indexeket... ha igen vevő lennék egy jobbosra.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni!
e-mail: viktor760317@gmail.com
mobil: 30/475-31 -17
doningtonban csak autoberlesi lehetoseget talaltam....
2007-08-as blokk alkatreszek: deklik, komplett valto, hajtokarok, dugok, inditomotor, kupplung, vizpumpa, olajtekno, generator, olajhuto, csavarok, stb...