Segítsetek már egy kicsit, ma járt le a biztosításom, és elfelejtettem befizetni a csekket. Holnap motorozni akarok, de biztosítás végett necces lenne.Nincs erre vmiféle törvény hogy még érvényes legyen ?
kűddök pizt..küggyé Springbank-t..maj megaszondom hol lehet Winchben kapni óccóban mint 500 pounds azt szívesen innám minden este persze ha ott lennél akkor nem.
de messze vagyok meg az itteni palyazastol...
messzebb mint otthon... joe gyere ki!
de hala egnek 3nap alatt majdnem tobbet kerestem mint otthon 2 het alatt csak a lakasok ne lennenek ilyen dragak....
kb 1 hónapja van nálam azóta mindig kenve van.amikor elhoztam eléggé laza volt a lánc.de azt már megfeszítettem.viszont van egy pont ahol egy kicsit lazább de nem vészesen.ebből gondoltam h szakaszosan van megnyúlva...
egyébként milyen láncot érdemes rá venni?95ös
előre is köszi
van ott elég...no meg pálya is...kimégy egy pályára és tudsz motort is bérelni óccóé..és a pálya napi dija 30-35 font monnyuk ők úgy mennek esőben mint te szárazon:)
Egyébként meg húzzadneki, mert még van 30 napod befizetni.
Segítsetek már egy kicsit, ma járt le a biztosításom, és elfelejtettem befizetni a csekket. Holnap motorozni akarok, de biztosítás végett necces lenne.Nincs erre vmiféle törvény hogy még érvényes legyen ?
nem szar..... de azer csak nem kazavaki
http://www.donington-park.co.u...
de messze vagyok meg az itteni palyazastol...
messzebb mint otthon... joe gyere ki!
de hala egnek 3nap alatt majdnem tobbet kerestem mint otthon 2 het alatt csak a lakasok ne lennenek ilyen dragak....
Udvozlet evriba'dinak Winchesterbol
svédet kérdezd..úgyis elvették a liszenszét,most hogy kiért sloringre... pfejj....minek ez a mams_?és amugy le lehet őket váltani..de miért nem?
egyébként milyen láncot érdemes rá venni?95ös
előre is köszi
jo lenne ha a motor is itt lenne