Ejj baszod most olvasgatok vissza hogy mi történt a motorral.
Idén sajnos nagyon keveset tudtam használni (Barcelona kiruccanások miatt) viszont jövőre belehúzok. Ami idén kimaradt azt jövőre pótolni fogom.
Na ja, én is. Pedig direkt ezért szerveztem át a napot, hogy még éjszakai repülővel hajnalra visszaérjek, erre úgy lebetegedtem, mint a fene... valahogy nem akar ez a lájmparti nekem összejönni, már sorban a harmadik...
A képeket néztem, remélem jól szórakoztatok.
Jó volt a Lime party, bár azt nem nagyon értettük hogy mi értelme volt fagyi kupont adni amit csak Székesfehérváron lehet beváltani....
Alapból késve indultam el az első etapban mert tankoltam stb. A csoport már javában a 2. körét rótta... Aztán a nagy sietségben elnéztem az egyik kanyart, kimentem egészen a sóderágyig. Hát az nem volt valami felemelő érzés... Ahogy vége lett az etapnak és visszajöttem a boxba, mentünk újra regisztrálni. És már indulhattam újra vissza a pályára. Aztán a végén nem bírtam a kulcsot elfordítani, folyamatosan gyújtáson volt, úgyhogy begurultunk vele a szervizbe ahol az elkövetkezendő 1 óránkat töltöttük.
Kaszástomi odajött köszönni, remélem legközelebb többet tudunk majd beszélgetni...
Jahh, jó volt újra a ringen menni. Több mint egy éve nem voltam kinn.
Volt kinn sok rattyer motoros meg igyen evés-ivás mi kell több a népnek. Egy dolog viszont kiakasztott, a regisztrációnál mikor kiderült hogy egyszerre csak egy etapra lehet "feliratkozni", 10-ből 8 ember húzta a száját hogy csak ENNNNNNYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIII. Semminek nem tudunk örülni bazzeg. Ha van rajta sapka akkor azé ha nincs meg azé.... áááááááááááááááááááááá
E Dzsó e... nem gondolod hogy egy kicsit szétdumáztuk magunkat?
Az ingyenmotorozas jobb volt, bar felengedtek boldog-boldogtalant egyszerre a palyara, nem volt tudas alapjan csoportokra bontva, szoval volt boven kerulgetni valo turazo a palyan.
Idén sajnos nagyon keveset tudtam használni (Barcelona kiruccanások miatt) viszont jövőre belehúzok. Ami idén kimaradt azt jövőre pótolni fogom.
Most akkor hogy áll a gépsasod?