Közben én is utána olvastam és találtam olyat hogy www.ebay.de%2Fsch%2Fi.html%3F_..." target="_blank">Two Brothers Juice Box, namármost nekem úgyis TB dob van fent és 45-ből már tudok ilyet venni, ez lesz. Azért köszönöm az utánajárást!
Válaszolt az ago. Jó a tiedhez csak a tps csatlakozó más, de az megoldható egy kis szereléssel. Itt a válasza:
ago motors[4040] ma 13:21
Kawaroli,
A ZX-6R (2005-2006)- os PCIIIUSB-je csak úgy rakható bele a ZX-6R (2007-2008)-asba, hogy ha a TPS fehér, 3 pólusú csatiját levágod a PCIIUSB-ről és rácsatlakoztatod a TPS kábelre, mint ahogy gyárilag is kell a 2007-2008-as PC.jével. A többi csatlakozó megegyezik...
Megkérdeztem a topicban, ha válaszolnak akkor szólok. Arra számíts hogy hozzá kell állítani a motorodhoz és ha egyedi térképet csináltatsz az drága lesz. Vannak a neten a pc weblapján is gyári térképek de én azt nem javaslom.
Az igazából attól függ hogy a csatlakozók ugyanazok vagy sem mint a 05-06-on. Ezt mondja meg valaki 07-08-at még nem szedtem szét. Ha azonosak akkor jó hozzá.
Van még eladó cucc a hatosomról. Ami maradt az a következő:
- gyári első indexek
- gyári hátsó indexek
- PowerCommander III USB
- Gyári kipufogódob exuppal és bovdenekkel
A többinek már van gazdája. Mondjatok jó árat meg dobjatok rá egy sört és megegyeztünk
Jó neve van juice box