de házas emberként én már tudom,hogy ami másnak öröm,az nekem már csak munka
lassan indulok motort venni,remélem találok valami szép motort megszorult tulajjal
az a baj,hogy a jó isten nem áldott meg türelemmel,nagy valószínűséggel addig megyek délután,míg nem találok egyet...ebben az a rossz hír,hogy ha feláll,akkor is azonnal kell minden
így is hozzám jössz?
A feleségemet szeretném meglepni egy 1997-2000 közötti Zx6r-el,hogy lecseréljük a már kinőtt gpz-jét.Ha valakinek van eladó,lehet sérült is,külföldi papíros is,ne tartsa magában.
Köszi:Gabi
Hali srácok! olyat kérdeznék, hogy ha a szerelő elbaszta a tömítést a szelepfedélnél és nyom ki olajat akkor hosszabb távon lehet valami baja a blokknak csak mert most kezdtem el érezni égett olajszagot, megnéztem és a bal oldalon a leömlöre rácsöpög. A kémlelőn megnéztem az olajat és nem eget rengető de nem normális.
Előre is köszi
Sziasztok!
Vki nem tudja esetleg h 2001es zx6r-hez hátsó sárvédőt lehet e felszerelni valami útón módon? Meg ha igen akkor honnan tudnék szerezni hozzá? Jah és sportdobok közül ki mit ajánlana? :)
Úgy nem jaóóó, a gyári lánc hossz nem fog elbírni +3 fogat hátul ha elől gyári lánckerék van. Nekem 14-46-nál már nem ment be a hátsókerék a helyére, ezért is maradt meg a 46-os kerék. A 15-46-hoz szerintem 2 vagy 4 csappal hosszab lánc kellene már. Ettől függetlenül ha kell odaadom.
lassan indulok motort venni,remélem találok valami szép motort megszorult tulajjal
az a baj,hogy a jó isten nem áldott meg türelemmel,nagy valószínűséggel addig megyek délután,míg nem találok egyet...ebben az a rossz hír,hogy ha feláll,akkor is azonnal kell minden
így is hozzám jössz?
A feleségemet szeretném meglepni egy 1997-2000 közötti Zx6r-el,hogy lecseréljük a már kinőtt gpz-jét.Ha valakinek van eladó,lehet sérült is,külföldi papíros is,ne tartsa magában.
Köszi:Gabi
én csak 520asat tudok felácsolni! olzan esetleg?
a tutit mondjad megfele! mit keressek? sokat?
Előre is köszi
Vki nem tudja esetleg h 2001es zx6r-hez hátsó sárvédőt lehet e felszerelni valami útón módon? Meg ha igen akkor honnan tudnék szerezni hozzá? Jah és sportdobok közül ki mit ajánlana? :)
Amúgy meg nem lesz rá szükség nem akarok ilyet használni de azért megkérdezem,hogy mi a vélemény róla. Szóóóóóóóóóval éreted ....... mer én már nem