Úgy ahogy említetted Zdobrotka megtaláltam mindent a fedél alatt!Kitakaritottam frankóúl mert rengeteg olajsár volt benne.Bal vagy jobb menetes a kislánckerék rögzítő anya?Megfigyeltem,hogy kétféle kulcsnyilása is van egy 27-es és 32-es.
Kérdésem lenne. Még pedig az,hogy Van-e külömbség a 01 ZX6R és a 01 Zx9R idomok és más hasonló cuccok között. Nem hülyültem meg csak ahogy nézem a motorokat és számomra nem tűnt fel semmi külömbség.
Szerintem magyarország nem olyan nagy, hogy ne lehessen összefutni egy talira! Egy helyet meg kell beszélni meg időpontot és ott ütközni akkor!
De ehez jópár embernek kell jönni-e, nem kettő meg három!
Hát igen LeiBing igazad van ez tényleg jó csapat csak az a baj,hogy bazi massze laktok és nem tudunk személyessen talizni . Én nem gondoltam volna,hogy ennyire segítő késsz mindenki . Úgyhogy örülök ,hogy köztetek lehetek mégha csak ebben a formában is .
Hello Emberkék!
Van itt élet, még a hideg ellenére is! Egy kérdés! Ki mit szól az ilyen olaj adalékokhoz? Prolonng...stb....érdemes, vagy semmi jelentősége? Nem mintha nagy szükség lenne rá, de ha jobb lesz a vas ezektől, akkor miért ne.....
1 éve amikor vettem a mocit Debrecenből, patent állapotban volt.
El is gondolkodtam, :
1. tényleg hibátlan a moci.
2.a csávó az év szinésze...
Az 1.-s pont jött be.....
Telnek múlnak a hetek!
Lassan jön a jóidő és mehetünk együtt motorozni.
Jövőre nincsen ám ilyen bizbasz kifogás, hogy őőőőőő nekem sokat kell ahoz mennem.
Szeretsz motorozni?
Akkor seggeljél egy órát rajta.
szerintem Go nem egyformák az idomok. Biztos hogy nem stimmelnének!
a te gépedről nem hiányzik a ram air belépő?
Üdv:GO
De a parkolóba találkozhatunk :)
De ehez jópár embernek kell jönni-e, nem kettő meg három!
Üdv mindenkinek:Go
Örülök, hogy nem gsxr-t vettél! Minenkinek az van! Meg akkor nem lehetnél ebbe a jó "csapatba"
Ez nem traktor!
Van itt élet, még a hideg ellenére is! Egy kérdés! Ki mit szól az ilyen olaj adalékokhoz? Prolonng...stb....érdemes, vagy semmi jelentősége? Nem mintha nagy szükség lenne rá, de ha jobb lesz a vas ezektől, akkor miért ne.....
El is gondolkodtam, :
1. tényleg hibátlan a moci.
2.a csávó az év szinésze...
Az 1.-s pont jött be.....