Szeretném mindazoknak megköszönni a segítséget akik az idei versenyzésem mögött álltak és így vagy ugy vagy MINDENÁRON segitettek.
Köszönet Zsófimnak JAPO-ért,airbrushfehervar.hu-nak a külcsinyért,Kawasaki M3 szervíznek a belbecsért,Balunak Borsónak a páratlan pikcsörökért,Japo Atinak a sok-sok önzetlen munkáért,Kawaski D.M.C.-nek a háttérért.
Nógrádi Csabinak pedig egyszerűen :MINDENÉRT.
Köszönöm
Kint voltam a futamon. Az 1-es kanyarnál ültem a tribünön. Egy gixeres volt az első helyen, te voltál az aki mögötte mentél? Egyszercsak aztz vettük észre ,hogy eltünt a kawás a második helyről!
Az augusztusi moloson fikáztam én is... Nekem is kiesett minden, vicces volt. Az ringes rendelőbe nem birtak velem, és behivták a haverokat hogy csináljanak már velem valamit mert nem fogom be a pofám. Állitólag egy óra hosszáig kérdezgettem ,hogy mi rosszat csináltam, és mé hoztak eme szörnyü helyre..
Bár engem megmütöttek a balesetibe.... De holnap már veszik is ki a vasaim!
Jobbulást Neked!
na.végetért az idei pályamóka.megvolt a márkaharc is ,,uj blokkot egyenlőre szokni kell..még csak 2.03 as köröcskék mentek vele..sikerült idén sem esni.motor hibátlanul kiváló.ddt Magának meg jobbulásosat
end
Köszönet Zsófimnak JAPO-ért,airbrushfehervar.hu-nak a külcsinyért,Kawasaki M3 szervíznek a belbecsért,Balunak Borsónak a páratlan pikcsörökért,Japo Atinak a sok-sok önzetlen munkáért,Kawaski D.M.C.-nek a háttérért.
Nógrádi Csabinak pedig egyszerűen :MINDENÉRT.
Köszönöm