Én úgy vagyok velem mint a meghajtó lánccal csak is kizárólag szettben cserélem legalább akkor egyben kopnak.
Semmi extrát csak plekit meg első idomba szerelhető indexet megpróbálom kicsinosítani így télen de asszem csak részlegesen sikerül lóvé hiányában .
Van benne valami. én is cseréltettem mert hangos volt amikor megvettem, akkor volt benne 29000km. de nekem csak feszitöt cseréltek mert állitolag csak az volt gázos. azóta elmentem vele lassan 8000 km-t és semmi baja szerencsére. Te mit rendeltél a mocira?
Semmi extra csak vezérmű lánc+feszítő cserés de ez nem is lenne baj hanem,hogy sokára jön meg mert USA-ból jön vagy JAPÁN-ból 2 közül valahonnét. Kibasz feszítő szopat mert a lánc már meg van és úgy volt,hogy a héten tudok menni vele pont jó idő is volt hát erre beszoptam , , .
Igazából hiányzik a drágám már nagyon és fáj utána a pici szívem .
hát már én is igy élem meg. De mire megjönnek nem lessz jó az idö és jövö héten szerdán kivonazom a mocit a forgalomból ugyhogy csak nézegetni fogom összerakva . A te mociddal milett?
Köszi!
Igyekszünk vigyázni rá! Szerintem Roleeka nevében is beszélhetek!
GO: 2002-es karbis 636-os
Persze ha a pénztárcám is ugy akarja
Ezzel még adósod vagyok a Lime Party-ról!
Semmi extrát csak plekit meg első idomba szerelhető indexet megpróbálom kicsinosítani így télen de asszem csak részlegesen sikerül lóvé hiányában .
Mennyi KM van a tiédbe hogy vezérmü láncot kell cserélni?
Igazából hiányzik a drágám már nagyon és fáj utána a pici szívem .
De nem baj, kicsi a pöcsöm de legalább vékony
Jól van majd jövőre folytatjuk
Ja ez még nem de csak azért mert rövid volt hozzá az út
de nem baj majd jövőre jobb lesz.
ez meg nem megy és kész
http://youtu.be/LXUvE7CVxHY