Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon pöpec gépek
Ez mindenkivel előfordul!
Én próbálok csak néha nem jön össze

Köszi!
Igyekszünk vigyázni rá! Szerintem Roleeka nevében is beszélhetek!
Jó éjt skacok.
Amúgy meg nagyon szíípek ám ...............................és nem nyalizok jóó............najóó egy kicsit , .
Jaaaaa már aztat hidtem márr hogy valami féle 50 -600 köbcentiméteres segédmotorgyorulásis , , , ,
Mi sem tudjuk, ott álltak, és csak beálltunk mögé, mert jól néztek ki!
Áhh köszönöm. Egyik vas szebb mint a másik.

GO: 2002-es karbis 636-os
ŐŐŐŐ hát izéé ŐŐŐŐ ezeki milllyenn ŐŐŐ motorkerékpárok ezek iittten a képenn hömmm meg őőő hányas köbcentilyük van őőő megtudod-e monganie . . , .
Skacok ha valaki megtudja mondani ,hogy hogy kell a lámpába(04-es 636) belerakni az ANGEL EYES-t ?
Hát valahogy én is igy vagyok. én plexit meg pupot de még akarok én is süllyesztett indexet meg bukógombát is.
Persze ha a pénztárcám is ugy akarja
Szeva Rolee!

Ezzel még adósod vagyok a Lime Party-ról!
Én úgy vagyok velem mint a meghajtó lánccal csak is kizárólag szettben cserélem legalább akkor egyben kopnak.
Semmi extrát csak plekit meg első idomba szerelhető indexet megpróbálom kicsinosítani így télen de asszem csak részlegesen sikerül lóvé hiányában .
Van benne valami. én is cseréltettem mert hangos volt amikor megvettem, akkor volt benne 29000km. de nekem csak feszitöt cseréltek mert állitolag csak az volt gázos. azóta elmentem vele lassan 8000 km-t és semmi baja szerencsére. Te mit rendeltél a mocira?
Nem sok csak 32000km. De azt mondja a szerelőm,hogy volt már nála olyan cbr is amibe 10000 km volt és meghalt a feszítője úgy szint.
ezt teljes mértékig megis értem. én is voltam igy.
Mennyi KM van a tiédbe hogy vezérmü láncot kell cserélni?
Semmi extra csak vezérmű lánc+feszítő cserés de ez nem is lenne baj hanem,hogy sokára jön meg mert USA-ból jön vagy JAPÁN-ból 2 közül valahonnét. Kibasz feszítő szopat mert a lánc már meg van és úgy volt,hogy a héten tudok menni vele pont jó idő is volt hát erre beszoptam , , .
Igazából hiányzik a drágám már nagyon és fáj utána a pici szívem .
Ja és már hülyébb sem leszel
Na ez az ami engem is aggaszt

De nem baj, kicsi a pöcsöm de legalább vékony
A kerekezést még lehet gyakorolni de el kell keserítselek a pöcsöd viszont már nem lesz hosszabb
Az még hagyján de a pöcsöm is rövid az a baj
Ja meg sár felhordva mindenhova hát ez van
Jól van majd jövőre folytatjuk
Ja ez még nem de csak azért mert rövid volt hozzá az út
Hát Szabi kibaszott az időjárás velünk
de nem baj majd jövőre jobb lesz.

ez meg nem megy és kész
http://youtu.be/LXUvE7CVxHY
hát már én is igy élem meg. De mire megjönnek nem lessz jó az idö és jövö héten szerdán kivonazom a mocit a forgalomból ugyhogy csak nézegetni fogom összerakva . A te mociddal milett?