nem hiszem el hogy ezeknek az embereknek ennyi eszük legyen.Erre azzal magyarázták hogy kisebb kocsik is már nagyobb lóerővel bírnak ezért nagyobb a baleset veszély.Elmennek ezek a jó büdös fa........ba.
Mi fizessük a drága benzint a drága kötelezőt a drága teljesítmény adót, cserébe mit kapunk?Megmondom mit.Kányukat az utakra hogy nyakunkat törjük.Felháborító hogy mi folyik ebben az országban már!Mindenki vegyen terepmotort azt irány az erő és a földes utak azt meg basz....ják
29 ezer van most benne.
Hát azért én nem gyilkolom annyira, remélem ebben Szabi is igazol de gőzöm sincs. Szerintem odafigyeléssel és egy jó műszaki érzékkel plusz egy bevált szerelővel akármennyit elmennek ezek.
bazzeg el kell intézzem, hogy 25 kw-os legyen ez a vas
Mi fizessük a drága benzint a drága kötelezőt a drága teljesítmény adót, cserébe mit kapunk?Megmondom mit.Kányukat az utakra hogy nyakunkat törjük.Felháborító hogy mi folyik ebben az országban már!Mindenki vegyen terepmotort azt irány az erő és a földes utak azt meg basz....ják
Kicsit érdekes lesz.Már nem tudják hogyan nyúzzanak meg minket.
de elvileg a gumi oldalán van ajánlás a nyomásra nem?
És a guminak is szigoruan a közepét használom
Hát azért én nem gyilkolom annyira, remélem ebben Szabi is igazol de gőzöm sincs. Szerintem odafigyeléssel és egy jó műszaki érzékkel plusz egy bevált szerelővel akármennyit elmennek ezek.
De 40-50 ezret biztosan kibír ha hajtod akkor is
eladó a kipufogóm, ha valakit érdekel, az itt tud rá licitálni:
Egyedi cső 2005-06 636-hoz extrákkal!
Üdv. f