Szia .
megtennéd,h megméred a felső villahíd szélességét nekem ,mégpedig a két villaszár között?
és a villaszár átmérőjét
mert mondta itt valaki,h megméri de hiába....vácináci .
ha megteszed király vagy .köszi.
Már a kibaszott hozzászólás sem megy! Szóval holnap rápróbálok megint! Nekem egy deka erőm nincs mivel szépen megvan repedve a szemöldököm felett a csont. Zsibbad a fejem bal oldala meg nem érzem a halántékom meg a fejem!De semmi vészes!
Na holnap újra jelentkezek! Addig is köszike a tippeket!
A speckó szerszám neve TORX! Imbusszal ne próbáld mert azzal nem fog menni. Nem kell hozzá satu, csak két jó erős ember. Mondjuk ha van hugod mondjad neki hogy fogja meg a deknit, te meg tekergessed. Az ott lógó vezeték miatt pedig csak egyféleképpen tudod visszarakni.
amugy...ittena váltó a verseny után....sajnos ezzel már nem tudtam továbbmenni műszaki hibára gyanakszom
..igen ..azok ott a vadi uj fogaskerekek maradványai,,,,nagyyyyon nyerni akartam
sATUba ne fogd mert alu ötvözet..van szép nagyx markod....2 is...namármost :ezt nem "csak_"arra teremtette a joIsten hogy a fenenagy faszodat recskáztasd..most mutasd meg milyen erős vagy...markold meg szépen ,másik kézzel meg lazitsd -megfelelő szerszámmal...!4mert ha azt az imbuszt elbaszod..na az szopás..ha nem megy akkor használd a fejed....ami nem azért van hogy ne csússzon fel a gallér kisköcsög..kő pofon?beillesztheted satuba alupofával de csak megtámasztásra..ami annyit tesz hogy egy néhény millivel nagyobb merev tárgyat befogsz..mondjuk a faszodat...aztán arra ráhelyezve a generátorfedelet hogy ne tudjon megforogni szépen megroppantod a csavart...ragasztózva van azért fog.....illetve menetrögzitőzve.. ha nem megy,ne idegeskedj.... bonts fel egy sört....és hozd el nekem...........................a sört. menni fog...csinnyyájjad
NEm bírom azt a kibaszott 4 csavart kiszedni! Beletörni meg nem akarom! Faszomé nem lakó a szomszédba! Esetleg valami tipp? minden kész van leszedve szétszedve de ezt a szarral nem bírok!
nézegesd csak...okos fiu vagy Te...rá fogsz jönni hogy csak egy féle képpen lehet visszarakni...a kábelek állásából gondolom én ...figyelgesd csak ..ha nem megy...ülj le igyál és fuss neki ujra,,,nekem ez mindig segit..
Ehhez a 4 csavarhoz kell valami specko szerzam? illetve meg annyit hogy a generator alloreszt mindegy hogy rakom vissza bele?Mert mintha regi motoroknal jelen esetben nem mindegy hogy rakom vissza.
Akkor elkerem majd Freon szamat a szinterezos csokanak es adom is fel postara.
Megigerem csak 1 esetben hillak majd vasarnap.Ha viszem a sok sort amivel tartozok.
De semmi személyeskedés, csak biznyák.