Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen jó a forintunk!
holnap viszek neki egy 100ast
nincs mit mondanom..........malyd Pipinél jól be baszunk oszt megint állat leszek
ha nem válaszolsz.........
nálad mit jelent a pihentetés
öcskösnek üres a kia pregió 2700 D tankja, ki kellene szorítani belőle a levegőt. kawaszeki@freemail.hu ha mondani akarsz valamit mert elérni nem tudlak. én reg 6 este 6 nyiregy meló, nekem nem dudálsz cakk évának.
vegyél tőlem jót bármit
nincs mit ragozni pihentettek
Jól mondja,itt felénk(nyír1) mindig hoznák az óccó olajat az ukránok kézzel lábbal!
semmi extra mindig dudálok a házad előtt ha megyek Paphoz,vagy Hellához neked nem kell valami hajtóanyag csokival?
cakk a valót !
nini a bogyesz! mi lett veled?
a kama3 olaj odaát 1500huff 5liter veszel 1 akár milyen márkás olajat,beleteszed 1 lavor forróvizbe a flakont és két oldalt megütöd a dobozt és hopp már le is ugrott akkármilyen zárolt kupak kiöntöd a jó minőséget és beleöntasz valami occot és már kész is a jó üzlet,,,,,,,,,,,,neked oda kint igy készül a shell helix de ezt már ecseteltem neked
Szerinted meddig tart egy cimke nélküli flakont elvinni a fröccsöntőhöz hogy ebből gyártson10 000,mert nagyban gondolkozok! A szerszám gyártás meg csak felfújt humbuk,legyártja azt bárki.
Láthattad raklapszám állt a híradókban az ariel-balhé flakonja!
a cinke nyomtatható, de a doboz minden gyártónál más azt nehéz élő egyenesbe nyomni! ott van kamkaz olaj pancsnak.
Ukrajnában olyan cimkét ragasztanak a flakonra amilyet kérsz!
azt már hallottam hogy megkörnyékezték azokat a szerszámkészítő céget akik a márkás olajcégek dobozának a szerszámát gyártják hogy nem-e készítenénk nekik is olyat amit pár bezárt kapus cégnél gyárthatnának.
de mit pancsol bele?
a domi 12-ese újabb zx, ez pedig régi, valy egyforma a két motor váza. a csákó- a gombagyáros- csak meg akarja csinálni, holnap viszem a képet neki sztán majd lököm a képet ha kész lesz valami belőle.
sztem végére azt a nullát véletlenül írta. De az is lehet,hogy ez csak ,nem lopott-vagy Kínai ,de tényleg sok
Beépített TV van benne,vagy ilyesmi ? ? ?
Gyári új 29980ft/db
How many?
Nekem van új ha érdekel!
Most azt hiszed ez vicces,pedig nekem tényleg kéne egy balos 2002-től tükör! Van?
Tőlem lehet rendelni! Listaára:18.700 Ft/4L,de tavaszi akcióban -20% van rá,ami azt jelenti 14960 Ft/4L azaz 3740 Ft/L. Most én a nem pancsolt,eredeti Castrol P1 10-50-et 3600 Ft-ért,a szintén eredeti Repsol 10-50-et 3200 Ft/L-ért adom!
FIGYELEM ! MÁRKÁS OLAJ 2000 FT-ért NINCS ! AZ MIND GAGYI,SZAR,FOS,MOTORSZÉTBASZÓ GANÉ !
Csövi mennyibe kerül ez a 4 l- es,és honnan lehet rendelni?