öcskösnek üres a kia pregió 2700 D tankja, ki kellene szorítani belőle a levegőt. kawaszeki@freemail.hu ha mondani akarsz valamit mert elérni nem tudlak. én reg 6 este 6 nyiregy meló, nekem nem dudálsz cakk évának.
a kama3 olaj odaát 1500huff 5liter veszel 1 akár milyen márkás olajat,beleteszed 1 lavor forróvizbe a flakont és két oldalt megütöd a dobozt és hopp már le is ugrott akkármilyen zárolt kupak kiöntöd a jó minőséget és beleöntasz valami occot és már kész is a jó üzlet,,,,,,,,,,,,neked oda kint igy készül a shell helix de ezt már ecseteltem neked
Szerinted meddig tart egy cimke nélküli flakont elvinni a fröccsöntőhöz hogy ebből gyártson10 000,mert nagyban gondolkozok! A szerszám gyártás meg csak felfújt humbuk,legyártja azt bárki.
Láthattad raklapszám állt a híradókban az ariel-balhé flakonja!
azt már hallottam hogy megkörnyékezték azokat a szerszámkészítő céget akik a márkás olajcégek dobozának a szerszámát gyártják hogy nem-e készítenénk nekik is olyat amit pár bezárt kapus cégnél gyárthatnának.
de mit pancsol bele?
a domi 12-ese újabb zx, ez pedig régi, valy egyforma a két motor váza. a csákó- a gombagyáros- csak meg akarja csinálni, holnap viszem a képet neki sztán majd lököm a képet ha kész lesz valami belőle.
Tőlem lehet rendelni! Listaára:18.700 Ft/4L,de tavaszi akcióban -20% van rá,ami azt jelenti 14960 Ft/4L azaz 3740 Ft/L. Most én a nem pancsolt,eredeti Castrol P1 10-50-et 3600 Ft-ért,a szintén eredeti Repsol 10-50-et 3200 Ft/L-ért adom!
FIGYELEM ! MÁRKÁS OLAJ 2000 FT-ért NINCS ! AZ MIND GAGYI,SZAR,FOS,MOTORSZÉTBASZÓ GANÉ !
nincs mit mondanom..........malyd Pipinél jól be baszunk oszt megint állat leszek
Láthattad raklapszám állt a híradókban az ariel-balhé flakonja!
de mit pancsol bele?
FIGYELEM ! MÁRKÁS OLAJ 2000 FT-ért NINCS ! AZ MIND GAGYI,SZAR,FOS,MOTORSZÉTBASZÓ GANÉ !