Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jóóóóóó! Ott olyan pizzát szoktam enni,mint én magam! Parasztosat! Na hát ha ilyen nagy az érdeklődés fordítsuk komolyra,tűzzünk ki egy időpontot,és akkor várlak titeket!
Na akkor még suli időszakban legyen a találka hogy körbelessek abban a koleszban!
Nézzük ...
Mondjuk a repmúzeumot megnézném
Engem igen ...
Azt azért gondolom, hogy a fiúk se múzeumba szeretnének menni. Bőven elég nekik egy pizza a Gody Papában
A lehetőség adott. Mondjuk Szolnokon nem túl sok a látnivaló,de itt van 100 méterre a főiskolás lánykollégium,ha az esetleg érdekel valakit!
Mindegy mert különben 860-at is ér ez a motor....a beszámolás az meg már csak így megy!
Tényleg régebben felvetettétek ezt a 12-es találka ötletét!Lesz ebből valami is?Mert én szívesen mennék személyesen is megismerkedni veletek!Fasza lenne szerintem egy ilyen bográcsos ivászatos valami!
Ismerem ezt a kereskedést!Ezek azt csinálják hogy poton pénzért veszik a motort és legalább 2-300ezerrel többért adják!Tavaly haver 2008-as aprilia rs 125-ét beakartuk számoltatni egy drz400e-be!Hát majdnem leesett a székről mikor mondták neki hogy 500ezer és örüljön h ennyit is kap érte!Elkezdi haverom ember gondolkozz már 800ezret ér a motorom, srác erre amit kinéztél az is annyi viszont a tiéd kisebb köbcenti!Mondom ez összefüggésbe van!
Szerintem csak annyi,hogy visszaszippantotta a bank,ezek meg occsóér megvették,és egy kis profitot remélve hirdetik. Ha 600 körül meg tudták venni,szerintem 680-700 körül örörmmel oda is adják. Amúgy meg gyere,sőt ha esetleg többen is jönnétek,mondjuk egy 12-es találka keretében,itt az üzlet udvarán főzünk egyet,meg lehet aludni is,van hely!
Valami nem tiszta a motor körül az tuti
Nini,ezt még egy pár hete 680-ért hirdette a Merkantil,telefonban már csak 600.000 Ft volt! http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx12r-4430949
Ez van sajnos, de most le is vettem a hirdetést, marad a motor , tavasszal elmegyek ara felétek, megnézem a műhelyt
Az már durva szemtelenség! Tudom,hogy lent vannak az árak,de akkor is....az extrák ára ott van milka körül,ha most akarná összeszedegetni.
Semmit még ...
Irogatok, irogatok, de van aki nem fogja fel
Tudsz vmi infót egyébként? Tudod!
Marad a vas látom írtál a gyorsulásos videohóz,
9 kilóért és ki se tolnám a vevőjelöltnek a garázsból. Akkor már inkább brnozzunk
Szia, ... 900000 e de ettől többet ér
Én néha előveszem a 12-est és Kunmadarason gyorsulgatok vele De én még 3 milláért sem adnám el Egy biztos, senki nem fizeti meg az extrákat v. hogy gyári állapotú a sasszeg
Sajna a piac halott és néha a vásárlásra érkező emberek v. akik ilyenkor csak telefonálnak és bepróbálkoznak, azok meg már agyhalottak Bóvliért nem szabad eladni a gépet. Gyűjteni kell a zsét benzinre és nyáron meg csapatni!
Majd én hónap fel hílak,ne az alsó ár 60-70 % ában lehet elpattintani.Ft ot nem írok mert nem fox tunni alukálni,. Szomorú de ez van,nagy köbcentis-nagy súly adós-nagy fogyasztású hobbi célra használandó gyilkos eszköz. Szar gazdasági helyzettel kalkulálva. Lottózzál
Az enyém 1180000-ért van fent de senki nem hívott még!Azért kérek ennyit érte basszus mert tudom h mindne kopó alkatrésze gyári értékeken vannak!Most lett megmérve vez.mű.tengely hengerek gyűrűk hogy kilettek cserélve a szelepszárszimeringek!51150km van benne basszus és még a szelephézagoló lapkákhoz sem kell nyúlni!Sajnos jövő ilyenkor úgy néz ki h kiköltözök Kanadába ezért hírdetem de ha nem viszik el inkább elviszem haverhoz letakarjuk és annyi!900-ezrekért adja oda az aki összetörte már v kétszer vagy az aki annyira szedi elő h kunmadarason gyorsulgasson!
Mennyit mernek ajánlgatni érte?
Na fater, marad a zödség, szaré hugyé nem adom, viszont cserélnem kell a fékcsöveket " lassan 10 évesek " + rendelek hozzá fék+kuplung karokat ami felhajlik és állítható .. ocsoé van most