Az jóóóóóó! Ott olyan pizzát szoktam enni,mint én magam! Parasztosat! Na hát ha ilyen nagy az érdeklődés fordítsuk komolyra,tűzzünk ki egy időpontot,és akkor várlak titeket!
Tényleg régebben felvetettétek ezt a 12-es találka ötletét!Lesz ebből valami is?Mert én szívesen mennék személyesen is megismerkedni veletek!Fasza lenne szerintem egy ilyen bográcsos ivászatos valami!
Ismerem ezt a kereskedést!Ezek azt csinálják hogy poton pénzért veszik a motort és legalább 2-300ezerrel többért adják!Tavaly haver 2008-as aprilia rs 125-ét beakartuk számoltatni egy drz400e-be!Hát majdnem leesett a székről mikor mondták neki hogy 500ezer és örüljön h ennyit is kap érte!Elkezdi haverom ember gondolkozz már 800ezret ér a motorom, srác erre amit kinéztél az is annyi viszont a tiéd kisebb köbcenti!Mondom ez összefüggésbe van!
Szerintem csak annyi,hogy visszaszippantotta a bank,ezek meg occsóér megvették,és egy kis profitot remélve hirdetik. Ha 600 körül meg tudták venni,szerintem 680-700 körül örörmmel oda is adják. Amúgy meg gyere,sőt ha esetleg többen is jönnétek,mondjuk egy 12-es találka keretében,itt az üzlet udvarán főzünk egyet,meg lehet aludni is,van hely!
Nini,ezt még egy pár hete 680-ért hirdette a Merkantil,telefonban már csak 600.000 Ft volt! http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx12r-4430949
Én néha előveszem a 12-est és Kunmadarason gyorsulgatok vele De én még 3 milláért sem adnám el Egy biztos, senki nem fizeti meg az extrákat v. hogy gyári állapotú a sasszeg
Sajna a piac halott és néha a vásárlásra érkező emberek v. akik ilyenkor csak telefonálnak és bepróbálkoznak, azok meg már agyhalottak Bóvliért nem szabad eladni a gépet. Gyűjteni kell a zsét benzinre és nyáron meg csapatni!
Majd én hónap fel hílak,ne az alsó ár 60-70 % ában lehet elpattintani.Ft ot nem írok mert nem fox tunni alukálni,. Szomorú de ez van,nagy köbcentis-nagy súly adós-nagy fogyasztású hobbi célra használandó gyilkos eszköz. Szar gazdasági helyzettel kalkulálva. Lottózzál
Az enyém 1180000-ért van fent de senki nem hívott még!Azért kérek ennyit érte basszus mert tudom h mindne kopó alkatrésze gyári értékeken vannak!Most lett megmérve vez.mű.tengely hengerek gyűrűk hogy kilettek cserélve a szelepszárszimeringek!51150km van benne basszus és még a szelephézagoló lapkákhoz sem kell nyúlni!Sajnos jövő ilyenkor úgy néz ki h kiköltözök Kanadába ezért hírdetem de ha nem viszik el inkább elviszem haverhoz letakarjuk és annyi!900-ezrekért adja oda az aki összetörte már v kétszer vagy az aki annyira szedi elő h kunmadarason gyorsulgasson!
Na fater, marad a zödség, szaré hugyé nem adom, viszont cserélnem kell a fékcsöveket " lassan 10 évesek " + rendelek hozzá fék+kuplung karokat ami felhajlik és állítható .. ocsoé van most
Tudsz vmi infót egyébként? Tudod!
Sajna a piac halott és néha a vásárlásra érkező emberek v. akik ilyenkor csak telefonálnak és bepróbálkoznak, azok meg már agyhalottak Bóvliért nem szabad eladni a gépet. Gyűjteni kell a zsét benzinre és nyáron meg csapatni!