Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Hővédő fóliával oldják meg sok esetben. Ettől nem fog felmelegedni semmi. Ülés alatt is meg lehet oldani ügyesen, mert nekem pl. undertailem van és ezt is felrakták úgy a 12-esre, hogy megmaradt a csomagtartó rekeszem is az ülés alatt. Nem tudom, hogy milyen kipufogóban gondolkodtál, de van egy cimborám Fóton, aki szerintem meg tudja neked oldani. Megcsinálta már a saját VTR-jét is a'la Ducati módra és még pár ismerős arcét is. Esetleg érdemes vele konzultálnod. Egy gond van vele, hogy kicsit hondás
jó reggelt az uraknak kérdésem lenne? káttam videón zx12-öt aminek a seggébe volt feldugva a kipufogója akárcsak a cbr firebladeken? a kérdés, elég közel a tank ugye az ülés alatt mivel lehetne azt ugy elszigetelni a felfelé ivelő kilépötöl, hogy semmiképp ne legyen esetleges tulhevülés a tankban? az ECU-nk mennyire birja a hőt? át kell rakni máshová vagy maradhat a helyén? azt tudom hogy a csomagtartó az elvész, de szerszámokon kivül más sosincs benne. kivitelezhető vagy sokat kell alakitgatni a seggén,? üdv
A suzukis vagy a kawás?
Ja és mit akart?
Hmmm a ZX7R-em előző tulaja, vagy a ZXR750RR-em előző tulaja?
Bird,

Volt nálam a ZX-7RR-ed előző tulaja..
Van itt minden kérem szépen: iphone, ipod. Most már csak egy normális motor kellene. Ezer köbcenti felett kezdődik az élet
Igen, ezeket tudom, de nem mimdíg van kéznél számítógép.
Majd elszedem az asszony iPodjáét.
No segítek egy picit cserélhetö a végén a dackhead .... de a számítogéppel is tudod tölteni...
iPhone-al nem foglalkozunk csak számitógéppel... " na meg csajokkal azok is mind számítok egytöl-1 ig ezért is javítom öket "
No, szakmai kérdés, iPhone 3G -hez 220-as töltő, de csak a töltő kéne, vagy
a villásdugó ami cserélhető.
... ... Pizza...
Két Punci!
Honda? Pffff.... Tegnap voltam Tibiéknél is röpke 10 percre, és most meg szedegetem össze az infót a netről az új projekthez. Nézegetem az árakat , de ha beindul majd a járgány, akkor lesz ám gerjedés
Addíg meg várom a prémiumomat
Pizzaaaaaaaaaaaa
Beszart a rotácios kapánk Honda gyártmány ..
Hát... öö .. Punci .. ezt übereld
Pályinka, pályinka....
Pizza ... Pizza...
nagyon fasza mintát kaptam matricába, ez a kép photoshop, de ha elkészül az enyém azonnal felrakom. nagyod durva matricákat találtam olcsoért, folyométerbe van és a munkadij se vészes.
Rég láttalak
csak benéztem ide
Kiegészíteném még azzal, hogy én szép, kisipari körülmények között készült valódi karbont sem láttam még. . .
értem.
akkor azért volt furcsa.
de én szép carbonmatricát még nem láttam.
Ha lehet egy kívülálló vélemény is, szerintem gyári állapotában a legszebb, én azt próbálnám visszaállítani.
Szerintem ez csak photoshopos előnézeti kép. Egy tervrajz, hogy milyen lesz majd.