Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14ezee
csö, nem tudom miota használod a forumot, de ha bizonytalan vagy egy hozzászolásba és alul látod az elözmény-t akkor ha ráklikkelsz akkor látni fogod kinek szól, egyébként nem neked de ezzel a technikával kideritheted kinek is szólt, jó szorakozást
ezt nekem mondod?
te tényleg gyagyás vagy kisöcsi, de jól áll neked
ja világos ezt akartam tudni
kössz!
De Szombaton volt Dömpiék is voltak
nem kell rajta bekapcsolni,mert van benne egy Nasa által kifejlesztett érzékelős atomprocesszor ami érzékeli,h milyen talajon haladsz,és ahhoz mérten állítja a váltóban az áttételeket meg a motorban a LÓerőket. pl: ha aszfaltra hajtasz rá akkor bekapcsol az SPM-fokozat ami plusz száz lóerő kerekenként. Há világos nem?
szia!
venni szeretnek 1 terepes quadot és azt szeretném kérdezni hogy a terepet rajta be kell kapcsolni vagy mindigmegy?
kössz!
főleg így karácsony előtt sz@ré-húgyé adják
Ilyenkor bevásárolok a nagyobb példányokból, formaldehidbe teszem őket, nyáron meg azokkal fényképesztetem magam
A halaidon mijért van Tescós ár cimke? Hja pesze me gazdaságos
Hábeiskap6odnagyhoho
Szerintem nem merne senki hozzádnyúlni szöllő
Disznó gyilok idén nem lesz ?
Tart6nánk http://youtu.be/ErvgV4P6Fzc pl Eksönke pld ekkor épp járni tanult és küzdött a szobatisztasággal:-))))))))))))))
nincs a tiédben semmi környezetvédelmi tiltás ,csak a 300-as végtíltás ,és a speedbox azt iktatja ki .semmi másra nincs hatással.
A speedbox az egy kis dobozka amiben speed van és ha használod box lesz
Ez mekkora zene már!
Most derült ki hogy a mocimban van speed box!Na most ez csak annyit csinál tényleg hogy kiiktatja a környezetvédelmi szarságokat vagy van valami komolyabb hatása is?Vagy csak többet eszik tőle a motor?