csö, nem tudom miota használod a forumot, de ha bizonytalan vagy egy hozzászolásba és alul látod az elözmény-t akkor ha ráklikkelsz akkor látni fogod kinek szól, egyébként nem neked de ezzel a technikával kideritheted kinek is szólt, jó szorakozást
nem kell rajta bekapcsolni,mert van benne egy Nasa által kifejlesztett érzékelős atomprocesszor ami érzékeli,h milyen talajon haladsz,és ahhoz mérten állítja a váltóban az áttételeket meg a motorban a LÓerőket. pl: ha aszfaltra hajtasz rá akkor bekapcsol az SPM-fokozat ami plusz száz lóerő kerekenként. Há világos nem?
főleg így karácsony előtt sz@ré-húgyé adják
Ilyenkor bevásárolok a nagyobb példányokból, formaldehidbe teszem őket, nyáron meg azokkal fényképesztetem magam
Ez mekkora zene már!
Most derült ki hogy a mocimban van speed box!Na most ez csak annyit csinál tényleg hogy kiiktatja a környezetvédelmi szarságokat vagy van valami komolyabb hatása is?Vagy csak többet eszik tőle a motor?
kössz!
venni szeretnek 1 terepes quadot és azt szeretném kérdezni hogy a terepet rajta be kell kapcsolni vagy mindigmegy?
kössz!
Ilyenkor bevásárolok a nagyobb példányokból, formaldehidbe teszem őket, nyáron meg azokkal fényképesztetem magam
Most derült ki hogy a mocimban van speed box!Na most ez csak annyit csinál tényleg hogy kiiktatja a környezetvédelmi szarságokat vagy van valami komolyabb hatása is?Vagy csak többet eszik tőle a motor?