Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezeket a fotókat szeretem
Ne add fel-ne add el az idő begyógyítja a sebeket tom közhely de így van.Jól be kell b.szni már csak a tiszteletükre is.
elfog mulni, sajnos 2 kerék az egy kihivás mostanság, lassan belefásulok amikor megyek, hogy nehhogy legyen valami baj, én is családtagként kezelem a gépet, de biztos hogy nálam marad, akármi is lessz. remélem nem hullik ki mellölem senki, vigyázzatok magatokra
Nem akarom letenni a motorozásról mert imádom!Én nem az a típus vok aki nagyzolni akar és vesz bitang gépet!Én szeretem őket családtagként kezelem!Csak ez ami történt ez nagyon lesújtott!Ha elvinnék a 12-est akkor visszaülök az endúró/sm verzióra szerintem!De ha eladnám akkor is maradok ebben a fórumban mivel itt legalább normális emberkék vannak!Mondjuk néha bejön 1-2 paraszt de hát.... semmi se tökéletes!Amióta volt ez az eset mindig mikor megyek be agarázsba és meglátom a kawát a hideg kiráz!Remélem ez elmúlok!Pedig nem vagyok egy parás gyerek....!
Nem a motort kell eladni, ovatosabban kell menni, ha sok a gép ugyérzed akkor egy nyugisabb stilust kellene választanod inkább mint felhagyni vele, biztos hogy te sem fogod birni 1-2 évnél tovább, én is elvesztettem anno jópár éve egy haver az orrom elött törte rongyá magát letettem a gépet söt már mással hozattam haza a mocit, de ez elmulik, a motorozás pozitiv élménye annyira nem tud, legalábbis ugygondolom, én például pályagépet kezdtem el épiteni, mertérzem hogy le kell vezetnem a felesleges energiákat, és egy pár feszitett kört kell mennem a ringen,de erre a bestia alkalmatlan, tulságosan sajnálnám ha eldobnám, szoval az utakra marad, és akármekkora nagy állat lehet vele lassan menni amit a kressz elöir napi szinten járok vele, és nem megyek bele kockázatos dolgokba.
sajnálom,és részvétem én is el vesztettem már 1 pár motoros cimborát a leg meg döbbentőbb az volt amikor a barát a jövendőbeliével telibe vágtak 1 traktort és fel is boritották,ők darabokra szakadtak rá 2 hétre én is el csusztam na akkor abban a percben azt éreztem amit most te,engem nem öl meg a motor és eladtam,le tettem a motorról.................1 évig birtam
Hali!
Hát öreg sajnálom ami a barátaiddal történt.
Azonban hosszú azon tevékenységek listája amit a bekövetkezett halálesetek miatt, abba lehetne hagyni.
Őszinte részévétem
Sajnos a motorozás velejárója lehet a baleset is
Nagyából tudjuk mit vállalunk, persze erre nem akarunk gondolni, hisz motorozni indulunk, nem meghalni. A gépjármű vezetés, veszélyes üzem. a motorvezetés 17-szer balesetveszélyesebb mint az autóvezetés ez statisztikai tény. A minap egy srác r6-on halt meg. Úgy látszik a szezonvége feketében zárul idén is...
Sajnos ma magyarországon a közúti forgalomba való motorozás orosz rulett...
Mégegyszer részvétem a barátod és a többi motoros iránt, nyugodjanak békében...
Srácok úgy néz ki hogy életre leteszem a sportmotorozást mivel 40km-re tőlem meghalt egy srác barátnője aki mögötte ült életveszélyben van!Kisodródott egy kanyarban és a szembejövő halálra gázolta!A másik ismerős 1000Tuonoval befeküdt egy fekvőrendőr megdobta úgy esett hogy beütötte a fejét és sajnos ma meg is halt!1 kisgyereket hagyott magára és a feleségét!
Szóval ha valakit érdekelne a mocim akkor Eladó!Ár megyezés szerint!Esetleg supermotot beszámítok!Nagyon sajnálom az ismerősömet!Jó gyerek volt!
bevallom férfiasan csak mostanában esett le ki is vagy mér változtattál nevet papa?
Eksönből alkesz lesz megint .
de legalább én nem fogyasztok annyit mint a 12ess
írtam rá(adatlap csak neked)
Látod aki számít az még is tudja. Mé Eksönböl is csibefasírt vagy mi lett.
elfelejtettél átjelentkezni megint.
Jól vagyok appa
Felszólitanám Lazacsavar nevü felhasználót hogy TŐCSE KI AZ ADATKAPJÁT, mert az idegen idelátógatók nem tudják hogy Nagy emberröl van szó
Mi van veled Csibészke ,jól vagy ?
Mit? ágytálat
Aggyak?
lövésem sincs
Haslövésed, hogy van? Milyen gyorsan érsz ki a WC-re?
Oké, akkó veszek egy FLEXET.
Lebuktam ,most már bevallom van akváriumom .
Hali! Hát van csajod!?