elfog mulni, sajnos 2 kerék az egy kihivás mostanság, lassan belefásulok amikor megyek, hogy nehhogy legyen valami baj, én is családtagként kezelem a gépet, de biztos hogy nálam marad, akármi is lessz. remélem nem hullik ki mellölem senki, vigyázzatok magatokra
Nem akarom letenni a motorozásról mert imádom!Én nem az a típus vok aki nagyzolni akar és vesz bitang gépet!Én szeretem őket családtagként kezelem!Csak ez ami történt ez nagyon lesújtott!Ha elvinnék a 12-est akkor visszaülök az endúró/sm verzióra szerintem!De ha eladnám akkor is maradok ebben a fórumban mivel itt legalább normális emberkék vannak!Mondjuk néha bejön 1-2 paraszt de hát.... semmi se tökéletes!Amióta volt ez az eset mindig mikor megyek be agarázsba és meglátom a kawát a hideg kiráz!Remélem ez elmúlok!Pedig nem vagyok egy parás gyerek....!
Nem a motort kell eladni, ovatosabban kell menni, ha sok a gép ugyérzed akkor egy nyugisabb stilust kellene választanod inkább mint felhagyni vele, biztos hogy te sem fogod birni 1-2 évnél tovább, én is elvesztettem anno jópár éve egy haver az orrom elött törte rongyá magát letettem a gépet söt már mással hozattam haza a mocit, de ez elmulik, a motorozás pozitiv élménye annyira nem tud, legalábbis ugygondolom, én például pályagépet kezdtem el épiteni, mertérzem hogy le kell vezetnem a felesleges energiákat, és egy pár feszitett kört kell mennem a ringen,de erre a bestia alkalmatlan, tulságosan sajnálnám ha eldobnám, szoval az utakra marad, és akármekkora nagy állat lehet vele lassan menni amit a kressz elöir napi szinten járok vele, és nem megyek bele kockázatos dolgokba.
sajnálom,és részvétem én is el vesztettem már 1 pár motoros cimborát a leg meg döbbentőbb az volt amikor a barát a jövendőbeliével telibe vágtak 1 traktort és fel is boritották,ők darabokra szakadtak rá 2 hétre én is el csusztam na akkor abban a percben azt éreztem amit most te,engem nem öl meg a motor és eladtam,le tettem a motorról.................1 évig birtam
Hali!
Hát öreg sajnálom ami a barátaiddal történt.
Azonban hosszú azon tevékenységek listája amit a bekövetkezett halálesetek miatt, abba lehetne hagyni.
Őszinte részévétem
Sajnos a motorozás velejárója lehet a baleset is
Nagyából tudjuk mit vállalunk, persze erre nem akarunk gondolni, hisz motorozni indulunk, nem meghalni. A gépjármű vezetés, veszélyes üzem. a motorvezetés 17-szer balesetveszélyesebb mint az autóvezetés ez statisztikai tény. A minap egy srác r6-on halt meg. Úgy látszik a szezonvége feketében zárul idén is...
Sajnos ma magyarországon a közúti forgalomba való motorozás orosz rulett...
Mégegyszer részvétem a barátod és a többi motoros iránt, nyugodjanak békében...
Srácok úgy néz ki hogy életre leteszem a sportmotorozást mivel 40km-re tőlem meghalt egy srác barátnője aki mögötte ült életveszélyben van!Kisodródott egy kanyarban és a szembejövő halálra gázolta!A másik ismerős 1000Tuonoval befeküdt egy fekvőrendőr megdobta úgy esett hogy beütötte a fejét és sajnos ma meg is halt!1 kisgyereket hagyott magára és a feleségét!
Szóval ha valakit érdekelne a mocim akkor Eladó!Ár megyezés szerint!Esetleg supermotot beszámítok!Nagyon sajnálom az ismerősömet!Jó gyerek volt!
Hát öreg sajnálom ami a barátaiddal történt.
Azonban hosszú azon tevékenységek listája amit a bekövetkezett halálesetek miatt, abba lehetne hagyni.
Sajnos a motorozás velejárója lehet a baleset is
Nagyából tudjuk mit vállalunk, persze erre nem akarunk gondolni, hisz motorozni indulunk, nem meghalni. A gépjármű vezetés, veszélyes üzem. a motorvezetés 17-szer balesetveszélyesebb mint az autóvezetés ez statisztikai tény. A minap egy srác r6-on halt meg. Úgy látszik a szezonvége feketében zárul idén is...
Sajnos ma magyarországon a közúti forgalomba való motorozás orosz rulett...
Mégegyszer részvétem a barátod és a többi motoros iránt, nyugodjanak békében...
Szóval ha valakit érdekelne a mocim akkor Eladó!Ár megyezés szerint!Esetleg supermotot beszámítok!Nagyon sajnálom az ismerősömet!Jó gyerek volt!
de legalább én nem fogyasztok annyit mint a 12ess