Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

blackshadow.uk 169 font+posta/pár hozzá 10 font az összes betét
Grimeca 46.400 Ft/db
Észrevetted ?és overálon keresztül basszus.
BÉKAPHATOD negyfiú. kösz a tippet ugy tünik megvan a karbim :)
értem appa ,ez a típus az aranyereseknek való .
Ez azé van kicsi fiam(te neveletlen Szabócs réme )mert ezek az Aranyérmes tipusok.
ismerem az embert az a bukó van rajta, na meg az ö facebook képjiből mentettem ki. engem csak az dühit, hogy azt mondta hogy egy kört ment kawanapon (limeparty) na most nem biztos de ha jól tudom a kawa napon csak kawák vannak a pályán márpedig ezeken a fotokon más tipusokat is látok. mind1 nincs gondom a géppel teljesen megfelel, csak ha megveszem magyarország legdrágább kawasakiját ami állitolag nem ringezett, és még meg se kapom ami járnak hozzá tanktáska eredeti indexek eredeti blokktartó csavar stb. igy dühhit a dolog
hát az aranyt, azt én is lefujtam vóna azonnal ha más nem v.mi kalapácslakkal, vagy ilyesmi.
hih.
nekem a pályaidom , hirtelen lelessz fújva matt feketére.
ne parázz tesó
ha viszed pályázni akkor legalább a motor otthon lesz a terepen .
honnan veszed,h ez a tiéd?
ebből az aranybuzi színűből van a legtöbb .
Honnan gondolod, h ez a tiéd?
Még jó hogy ugy vettem a motoromat hogy sosem pályáztak vele
Végülis sikerült meglazítani az anyát, ketten lógtunk a krova két végén 1-1 méteres vasrúddal és ütlegelni is kellett hozzá, de végül hangos reccsenéssel megadta magát.

Én azt hittem szétcsavatruk az egész tengelyt, akkorát szólt. De semminek nem lett baja!
Jimy ékkel csak az asszonya+ne tudja.
szeva eksön, megtaláltam az ominózus idomot tegnap.
Még nem robbantunk fel, tehát királyság sugárzó, de még nem eléggé akkor fog majd igazán, ha turbinából kapom a dózist, arra meg már szeptember óta várok
Jimy ékkel cseréli a lánckereket .
Köszikeee!
üdv, tudomásom szerint jimy-ékkel cserélt action nemrég lánckereket, 9-es forumban érdeklődj
Sziasztok!
Cserélt mostanában valaki láncszettet a masináján?
Az első lánckerék rögzítő anyáját légkulccsal nem bírom meglazítani....

Milyen menet lehet rajta? Sima, vagy fordított menet? Lehet eleve rossz irányban próbálkozok?

Lehet nekiesek krovával meg méteres hosszabbítóval, végső esetben meg óvatosan levágom a menetről. Így már semmiképpen nem akarom hagyni, mert elbaszik az új lánccal. Lánggal nem nagyon mertem melegíteni, nehogy megsüssem mögöte a szimeringet...
Nem szolgál az má se hogy ,csak úgy van .No és mi van Pakson,sugárzó még a mosolyod?
Szöllőmester mint Lazacsavar Le vagyok maradva
Hogy szolgál az egészsége?
Haller mindenki
S.O.S-be! Milyen féktárcsát érdemes venni, ami relatíve jól fog és az ára még elfogadható kategória? Olyan szinten elkoptak már, hogy nem lehet légteleníteni a rendszert Csak első 2 kéne, hátsó még jó.......
Igen kérem szépen most ujitottam egy zxr-t meghát egy 1000 Rx-et is action ex motorját igaz a második bontás, erika gépe remélem a hétvégére járni fog, a zxr. az téli projekt lessz, tavaszra szeretném teljesen megujulva látni a kis drága ROMBOLÓ-t
Ezzel a testtömeg indexel, hogy lehet egykerekezni?
Te+Pupu még gyüjtöd is a családtagokat is.