Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kitartás
Hely de bár még érettlen lennék,sőtt akár szűz is .Mekkora csoda lenne számomra .Mos+má az a csoda ha bírom szusszal.
Ez egy prototípus,benne volt a TV-be is , ez a világ leggyorsabb és legerősebb busája ,A Suzuki gyár csak azt nyilatkozta amikor kérdezték,h hogy hogy sikerült ezt az emberfeletti teljesítményt elérni :,h Tanulmányoztak az etalon ZX12r-t és csak próbálták egy hozzá hasonló csodát létrehozni. .hozzátették,h bármilyen hasonlóság csak a véletlen műve .
savanyu ee mint az éretlen szőlő,vagy laza mi csavar
Na a vadászsólyom is kawaszivet kapott ?
burzsúj
Tessék, egy szép 12-es!
ez a vas ennyit eszik.
200 km-re szoktam tankolni 16-17 llitert,de akkor már villog egy ideje.
ha úgy közlekedek vele ahogy illik, akkor 150-170km, és porzik a tank.
én tegnap 2000ft-ból el tudtam menni városban 40km-ert . .és még erre mondják,h sokat eszik
Én is kb 160 km-re szoktam tankolni. De kb 16 lityit. Eszik a kicsike rendesen
De ekkora súllyal meg kell szenvednie minden csepp benzinért
Kontakt hibás, szedd ki a tankból az érzékelőt, és finoman csiszold meg, valami 1000-2000 -es papírral. Mosd el alkoholban ( nem égetett szesz). És jó lesz, a sok piszok, meg benzin adalék, tönkre vágja, az érzékelőt.
Srácok ti mennyit mentek el egy tank benyával?Mert kicsit furcsállom hogy 160km után már az utolsó csíkom világít de még nem villog és betok tankolni kb 11-12 litert!És elvileg 20literes a tank!Na most akkor ezek szerint még kb 100km-ert eltok menni vele mert van még benne 8 liter?Nincs nálam régóta és nem tudom hogy most ez hogy van!
van akinek csak születni volt nehéz , .
Szia
küldtem mailt .
Sziasztok!
Ha valakit érdekel eladó egy K&N sportlégszűrő, teljesen új dobozában, ajándék Castrol olajspayvel 15000Ft-ért!Van még 4db ledes mini indexem 6000Ft-ért!
Akinek nem inge, ne vegye magára.

nekem nincs hitelem mindig mindent kp-re veszek, most akkor kiábrándultál ? Söt a 12-es mellé veszek egy másik motort is és azt sem hitelre ....
ENNYI!
No, amíg fáradtságos munkával, megkeresitek a motor hitelre valót, addig én mentem motorozni.
Gondolkodni? Azmiaz?

figyelj cimbora.
én 3db 9est nyúztam el.
nem kell ez a magasröptü duma.
jó moci volt a zx9, a mai napig megállja a helyét, de azért gondolkodjunk, mielött mondunk valami baromságot.

vetted kedves Jimy L