Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia. az 5.5liter az hazugság .egy 1200as motorról beszélünk nem robogó ez . a légszűrődet dobd ki.
nekem saját tapasztalat,h a legjobban fogyaszt ha 3-4 ezer között használom.de akkor is 7-8 a legalja.Nekem pesti használatnál bőven 10felett eszik,bár nincs is kímélve +az áttételem se gyári.
neked még az lehet megoldás,ha az első lánckereket egy foggal nagyobbra cserélnéd,az kb mínusz egy liter....
Gyerekek én nem tudom hogy hogy lehet ennek a nagy dög motornak a fogyasztását levinni 6lityóra!Pedig nem is mondhatom azt h cibálom neki mert tényleg nem bent városban max 60 5.-ben 2000-et pörög ilyenkor kint meg 140-el szoktam menni, van mikor csak 110-es tempó és még is 7,2!Láttam sok népitéletben hogy akár 5,5 is lehet!Lehet hogy valami beállítási gondom van?Teljesen gyári a gép!Mondjuk a légszűrőm is gyári és ami körbe van szivacs elvan öregedve és málik rajta széjjel!
Kényszeres tuningolós!
Szeva!
Talán emlékszel még rám,én vettem meg tőled babámnak az Alpinstars egyrészest.
Beszéltük,hogy lehet tudsz még intézni....tudsz?
El lett passzolva,de már ezerszer megbántuk,kellene egy ugyanolyan,vagy hasonló.
na majd kérünk beszámolót,h milyen a 320-as radiális .
én kipróbálnám ezeket a 6 dugósokat is ...
ez így van,csak azt is megkéne venni.
a brembo, meg itt van, és legalább brembo.
úgytudom, bármelyik kawáé feltehető, de ugyan annyiba kerülne.
te tudod ,de a zx9 320-asa simán felmegy .csak a nyergeket kell kiemelni .
arra készülök.
most egy 320 brembo(rsv mille) tárcsát fogok felrakni, nem hullámos ugyan, de ez totál lényegtelen.
ma holnap viszem a féktárcsa készítőhöz, hogy alakítsa át közepét, Kawasakira.
akkor tegyél rá 320as hullámosat ,és olyan féked lesz,h dzsíííí .
sya a féktárcsákat akarod eladni?
én lecserélném a gyári cd lemezeket, v.mi combosabra.
Szia,

Nekem az új EBC betétek ok, nem nyikorog stb stb, városban is használtam a motort most 2 hétig, de nem nyikorgott..
Most ne akard eladni, nagyon nincs piac... sajnos viszont kellene gurulni még idén egyet
Hello!

2 függőben lévő témám:
* EBC fékbetét: továbbra is nyikorog alacsony sebességnél történő fékezés esetén. Az általatok javasolt dolgokat elvégeztem (betét becsiszolása, stb.), de nem változott. Fékhatás ok, de nem szereti az EBC betét az EBC tárcsát.
* eladás: levittem az irányárat 1.45-re, de még telefon sem volt.
Ez van, legfeljebb marad.
Üdv,
D
Ha valakit érdekel van egy eladó K&N sportlégszűrőm zsír új dobozában ajándék Castrol olajspray-el 15000Ft-ért!
lehet, hogy csak 49,5
Mindenesetre a rendőrségi szakértő majd megállapít valamit
addig míg nem szemlézte nem is bonthatom ez lehet akár 2 hónap is
Hát az üzlet ember beszél belőled ,mint a British American Tobaccó üzletkötője!
50? ...................
én a legjobban kiss sebességnél törtem össze magam.
próbáld ki pl, hogy hogy eldőlsz egyhelyben.
a váz el tud ferdűlni. (egy fzr-el mgtörtént.)
Nézd a te dolgod, de nekem pl. nem jött volna jó, ha állal tompítok az aszfalton városi 50-es karambolnál
mert lehet ám b@szott nagyot esni kis sebességnél is
én már próbáltam egy hónapja...
ez igy van
Nem szívesen verném oda a fejem, egy arcpárna nélküli sisakkal.
Merthogy, eggyik felnyithatónak sincs olyan.
Felnyitható sisak, kizárólag akkor ér valamit, ha az van ráírva:
SCHUBERT
és praktikus mert rá tuc gyujtani
Mind hangosabb mint a zárt. Főleg a szélzaj zavaró.
Valaki használ itt felnyitható bukósisakot?Nekem zárt van de nagyon tetszenek a felnyithatók plusz praktikusak is egy dugóban vagy bent városban 1000fokban!Csak voltam kereskedésben és a srác azt mondta hogy hangos és nem annyira biztonságos mint egy zárt!Hát mondom 80ezerért pedig lehetne biztonságos!Tapasztalatok típusokkal?