komolyan fontolóra kéne vennem ezt az ebay dolgot.
újonnan 140-150 dollárért garmadával zúdulnak a nyakunkba a szebnél szebb féktárcsák.
(lehet, hogy ez már megszállotság?)
egy érdi mókus 50rugóért akarja adni a zx10estárcsát használtan.
kamerát meg most néztem az apróba,merthogy kéne venni ,az jó volna a supermotozásnál is.
bár van versenyző cimbi akitől kérhetek nkölcsön.
csaknem félti annyira.
Na ez élö példa az én vasam elözö gazdájára, tudott motorozni , de nem mert, még az utána levö R6-ot sem használta ki, gyakorlatilag azt a 10 ezret a gépembe ujkorától Öregurasan tette bele, a másik fele hogy 60 kg-os a srác, ugyhogy én nem jártam rosszul , sosem volt pályán versenytempóban
én két kockára kopott metzellerrel vettem,nagyon puha futóművel .alig akart kanyarodni a gép ,de én tudtam,h ez csak jót jelent ,azóta megtanítottam a gépet mindenre
én bármikór benne vagyok 1 kis rendőr alázásba, csak efogyott a lecsó, és tankóni kéé.
úgyhogy lehet, hogy még várat magára a huligánkodás.
de rajta vagyok!
Pffff éjjel-nappal meló van
Pizza? Max vega, mert fogyni kell
De a ZZR-el még akarok karistolni, így a pizza is összejön majd. Jahh jut eszembe! Előtte még meg kell írnod a brno-i GP edzéseredményeit, mert azzal még lógsz
elárulom neked, hogy baromi sok papirfaszu látványmacsó van, akik 3-4000 motoroznak évent.
májustól-augusztusig.
onnan ismered fel öket, hogy michelin macadam versenypapucsok feszülnek a felniken.
újonnan 140-150 dollárért garmadával zúdulnak a nyakunkba a szebnél szebb féktárcsák.
(lehet, hogy ez már megszállotság?)
egy érdi mókus 50rugóért akarja adni a zx10estárcsát használtan.
beszéltem a pályaidomossal, akit BIRD barátunk javasolt, és lessz pályaidom 50ért .
én is kérek kölcsön egy md80ast de azzal egy értelmes felvételt nem lehet csinálni ....
persze ez csak vicc volt.
bár van versenyző cimbi akitől kérhetek nkölcsön.
csaknem félti annyira.
pedig én se a lassabbak közé tartozom.
a guba hamarosan meglesz .majd -ök.
és csúszós fajta a gumija van.
úgyhogy lehet, hogy még várat magára a huligánkodás.
de rajta vagyok!
de az ilyentől kell motort venni .
mikor veretünk egyet a városba rendszám nélkül?
Szöllö apa hol vagy?
Pizza? Max vega, mert fogyni kell
De a ZZR-el még akarok karistolni, így a pizza is összejön majd. Jahh jut eszembe! Előtte még meg kell írnod a brno-i GP edzéseredményeit, mert azzal még lógsz
májustól-augusztusig.
onnan ismered fel öket, hogy michelin macadam versenypapucsok feszülnek a felniken.
majd tavasszal.
gyorsan kivonatom a forgalomból, és majd levizsgáztatom jövőre. addig meg rendszám nélkűl.
mint a kemények.