Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 320-as lenne, engem érdekelne.
komolyan fontolóra kéne vennem ezt az ebay dolgot.
újonnan 140-150 dollárért garmadával zúdulnak a nyakunkba a szebnél szebb féktárcsák.
(lehet, hogy ez már megszállotság?)

egy érdi mókus 50rugóért akarja adni a zx10estárcsát használtan.
srácok!
beszéltem a pályaidomossal, akit BIRD barátunk javasolt, és lessz pályaidom 50ért .
majd összehozzuk,ha lesz lej .
én is kérek kölcsön egy md80ast de azzal egy értelmes felvételt nem lehet csinálni ....
vissza építek rajta mindent gyárira, eladok nektek belőle minden extrát, feldobom a turapapucsot, és játszom a hülyét.
én is pont ezt fogom mondani eladásnál, amekkora geci vagyok.

persze ez csak vicc volt.
kamerát meg most néztem az apróba,merthogy kéne venni ,az jó volna a supermotozásnál is.
bár van versenyző cimbi akitől kérhetek nkölcsön.
csaknem félti annyira.
Na ez élö példa az én vasam elözö gazdájára, tudott motorozni , de nem mert, még az utána levö R6-ot sem használta ki, gyakorlatilag azt a 10 ezret a gépembe ujkorától Öregurasan tette bele, a másik fele hogy 60 kg-os a srác, ugyhogy én nem jártam rosszul , sosem volt pályán versenytempóban
mondjuk az a vicc, hogy van 1-2 cimbim,akinek szinte min1, hogy milyen guma van fönt, nem non tudom követni.
pedig én se a lassabbak közé tartozom.
van valami kamerád amivel tudnák onboardot csinálni ,jó lenne valami polgárpukkasztó videót fellökni a díszmotorosoknak .
én két kockára kopott metzellerrel vettem,nagyon puha futóművel .alig akart kanyarodni a gép ,de én tudtam,h ez csak jót jelent ,azóta megtanítottam a gépet mindenre
végre valaki .
a guba hamarosan meglesz .majd -ök.
1ébként attól a legjobb motort venni, aki attól is megijed ha csak elkönnyűl az eleje,
és csúszós fajta a gumija van.
én bármikór benne vagyok 1 kis rendőr alázásba, csak efogyott a lecsó, és tankóni kéé.
úgyhogy lehet, hogy még várat magára a huligánkodás.
de rajta vagyok!
Kicsi az esélye, hogy kivonják a forgalomból.
van benne valami .
de az ilyentől kell motort venni .
mikor veretünk egyet a városba rendszám nélkül?
nem logok én semmivel, nekem meg hiznom kell csak is husos pizza jöhet szóba ....

Szöllö apa hol vagy?
Pffff éjjel-nappal meló van
Pizza? Max vega, mert fogyni kell
De a ZZR-el még akarok karistolni, így a pizza is összejön majd. Jahh jut eszembe! Előtte még meg kell írnod a brno-i GP edzéseredményeit, mert azzal még lógsz
Itten vagyok motorka pihenget ... Miko motorolunk vagy inkább pizza
elárulom neked, hogy baromi sok papirfaszu látványmacsó van, akik 3-4000 motoroznak évent.
májustól-augusztusig.
onnan ismered fel öket, hogy michelin macadam versenypapucsok feszülnek a felniken.
ja-ja.
majd tavasszal.
gyorsan kivonatom a forgalomból, és majd levizsgáztatom jövőre. addig meg rendszám nélkűl.
mint a kemények.
Igen, de csak azért mert már nincs hely a garázsban, és ne ázzon fázzon.