Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Ekocog háromszázza, sőt még többel is.
Sziasztok!
Friss zx12 tulajként miket kell róla tudnom?Tapasztalatok stb...!Azt tudom hogy sokat eszik!
8 liter simán elfogyott városban 100km alatt!
Ugye -ugye én+montam
Hali!

Igen, erre gondoltam. Megyek! Na, 3 Zx12 már nem rossz! Még valaki?
Én pénteken megyek a ringre
a betét kopórészének sarkait reszelővel törd le 45 fokosra kb 1 mm élhosszal!
jösz ? Ha kijössz ako én menek
Hali!

Alapvetően jó lehet, szombaton egyébként is Egerben leszek motorral.
Előtte pénteken valaki Kawa pályanap a HRingen?
Megyünk szombaton Tisza-tó körül, egy karikát Gyere
próbálgazsd .......másnem erre jó http://youtu.be/-O-wnW_J2Qo
azóta http://youtu.be/ha6leOZMZmk ,és nem nyikorog
Hali!
A ferrodo st betétek nekem is nyikorogtak, de visszatértem a tokicora.
Azóta a fékhatás is jobb.
Hát... akkor valami nem koser, ha nyíkorog szerintem vidd vissza, és mutasd meg, mennyire nyikorog... kiadtál egy csomó pénzt érte, akkor legyen már jóóóóó ..
Ez egy elég keserves történet: tavaly vettem rá újat betéttel (szintén EBC) - tárcsazár rulez, de egy esős út után berozsdásodott mindkettő, de annyira, hogy nem forgott a kerék. .
Hosszas tologatás után forgott csak, de a betét nyoma ott maradt a tárcsán. Használati probléma nem volt, ezért nem foglalkoztam vele, viszont minden egyes megázás után ezt produkálta. A végén már olyan volt a tárcsa, mint egy rossz lábas, tele foltokkal. A magyar forgalmazó korrekt volt, s gariban cserélte az egész szettet, ilyet még ő sem látott (valszeg gyártási hibás). Most viszont nyikorgok, de kegyetlenül.
Hali,

Miért cseréltél tárcsát? Jó volt a tied ...
Hali!

Technikai kérdés: új a tárcsa és a betét (mindkettő EBC), s lassú fékezéskor fülsértően nyikorog. Már bekopott (1000 km), fékhatás ok. Mi lehet a gond? Az internet rezonanciát mond, s hogy kenjem be a betét másik oldalát speciális rézpasztával. Ötlet?
Üdv,
D
Mikor megyünk motorolni ?
Tibi bácsi okos ember Én mindíg hozzá viszem szervízeli a gépeimet immár kb. 7 éve
Szeva
Megoldodott az inditási problema , Tibibácsi kicserélte a gyertyákat, és ok minden Nem menek a napszemcsis csávohoz , me ottt hagyom a gatyámat is ..
Szevasztok
Vettem már a gépsasra én is egy ormánystabilizátort .
Egy rávaló Extremetech-et.
És arra jöttem rá,h ez kötelező tartozék erre a motorkára .
Hihetetlenül stabilizálja a gépet,nem gondoltam volna,h ennyit tesz ez a kis kütyü .szar úton is lehet pengetni kanyarban mint az őrült .
akinek még nincs az vegyen rá sürgősen,nem fogja megbánni .
itt is mindenki alszik fődim nem melózol
Aztán rendesen elseggeljük, mert itt izgulhattunk miatta!
Neked nem ,sajnos ,
Várjuk, hogy össze forrjon a csontod, habár ebcsont beforr.
Na mi van urak(és 12-esek) lesz-e a mai napból valami? Vagy várjuk az esőt?