Szasztok!Nem a 31-i,hanem a következő hétvége,vagy az azutáni? Jó lenne már talizni megint egyet! Szöllő?Cadilaci?Dömpi?Többiek?31 nekem nem jó,mert 3 éves lesz a tökmag!
Voltam Tibibácsinál ott van nála a patás, mindent kicseréltetek rajta ami picit is rosz .... Új olaj, telószár szimering+olaj, új gyertyák ... naon rendben lesz a paripa tavaj kapott új láncot, PC-t, WP rugokat, most vettem rá új gumit " van otthon tartalékban egy úgyan ilyen garnitura új ami most rajta van " Lehet motorozni ...
Szerintem akkor legyen meki ott találkozzunk ...
Egyedül jösz ?
Meki naná! De sajna már nincs pohár
Én kb 10:45-ig fogok dolgozni és seperc alatt az Osztyapenkónál tudok lenni. És ott van meki Vagy Budaörsön is találkozhatunk, mert ott is van hambigyár
Voltál Tibcsinél és a napszemcsis embernél?
Elég szar szétkapni a tank alatt van csatlakoztatva, szét kell bontani nagyon ... " és nem mindig csinálja " de inkább elviszem beállitatni ..
Úgyis most kap új gyertyát+olajat stb stb ....
" ezzel a térképpel ami most van benne, nagyon jó a fogyasztása a motornak, annak elleneére, hogy nem érezhető, hogy gyenge lenne, és nincsen benne lyuk sehol sem "
1. Ha beszerelsz egy PC-t és onnantól nem indul melegen a motor akkor nyilván az a gond. Ehhez nem kell szakembernek lenni. Így logikus.
2. Két haveromnak volt bent NEM beállított PC és mind a kettő nehezen indult melegen. Hidegen pöccre, melegen 4-5mp köszörülés után. Az egyik nekiállt bűvészkedni netről letöltött térképekkel és odáig jutott, hogy a motort nem lehetett beindítani!
3.Miért nem húzod le a PC csatiját és próbálod meg úgy indítani a motort? Két pillanat az egész és semmit nem kockáztatsz vele.
a motoros felvonulás szombaton 10-11 ig lesz, persze ettől függetlenül menjünk, mert menni akarok a nagytesóval ismét , remélem az időjárás is kegyelmes lesz hozzánk
Vagy mindenki motorozik vagy zsollert kerestek a részletekre.
Napszemcsis csávonál nem voltam, jövöhéten menek ....
Szerintem akkor legyen meki ott találkozzunk ...
Egyedül jösz ?
Én kb 10:45-ig fogok dolgozni és seperc alatt az Osztyapenkónál tudok lenni. És ott van meki Vagy Budaörsön is találkozhatunk, mert ott is van hambigyár
Voltál Tibcsinél és a napszemcsis embernél?
Szerintem a szombat jó lesz ... 11 kor indulás az tökéletes lesz ,, meki legyen ....
http://kepesmotor.hu/zart_buko...
Úgyis most kap új gyertyát+olajat stb stb ....
" ezzel a térképpel ami most van benne, nagyon jó a fogyasztása a motornak, annak elleneére, hogy nem érezhető, hogy gyenge lenne, és nincsen benne lyuk sehol sem "
2. Két haveromnak volt bent NEM beállított PC és mind a kettő nehezen indult melegen. Hidegen pöccre, melegen 4-5mp köszörülés után. Az egyik nekiállt bűvészkedni netről letöltött térképekkel és odáig jutott, hogy a motort nem lehetett beindítani!
3.Miért nem húzod le a PC csatiját és próbálod meg úgy indítani a motort? Két pillanat az egész és semmit nem kockáztatsz vele.
Szerintem 31 szombat lenne jó a guruláshoz ESETLEG VALAKINEK LENNE KEDVE CSATLAKOZNI ?
a motoros felvonulás szombaton 10-11 ig lesz, persze ettől függetlenül menjünk, mert menni akarok a nagytesóval ismét , remélem az időjárás is kegyelmes lesz hozzánk
2010. július 24. (szombat)
8.00-18.00 IV. Motorostalálkozó (helyszín: réparakodó: 8.00-tól gyülekező, 10.00-11.00 felvonulás, 11.00-11.30 LADA show, 11.30-12.00 robogós streetfighter show, 12.00-13.00 ebéd, 13.00-18.00 motoros ügyességi versenyek)
9.00 Barátság duatlon (Ki-Ri panzió)
14.00 Kosárlabda-mérkőzés és Streetball (középiskola sportpálya)
16.00 Könyvbemutató és kiállítások megnyitója (Zsiráf Óvoda)
19.00 Orgonakoncert (katolikus templom)
21.00-02.00 Utcabál (középiskola sportpálya)
23.00 Tűzijáték (középiskola sportpálya)