Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Apa úgy néz ki, jönnek Dömpiék is nem jó a mocid?
Igen tudom, és ez mivel jobb mivel márkásabb ezzel valakinek tapasztalat ?
Ezt feket663 linkelte nem rég. Kb. 80 ezer a három tárcsa.
Marcipán!
Idáig mindíg megvettem előre, de baromira ráérünk a helyszínen is megvenni.

Betonman!
Állandó egykereket akarsz, hogy a hátsó ülésre pályázol?
ha nem lesz utasod fel ülhetek mögéd ?
Ez én voltam,csak a másikkal léptem be!
Kicsi az esélye,hogy kelet európai beszállítóval dolgozna a Kawa. Én írtam,hogy szar a Gold-Fren,igaz tárcsám még nem volt tőlük,de a fékbetétjük az egy nagy FOS! Lófasznyi fékhatás,fütyül mint állat,ráadásul a tárcsát is eszegeti! Ilyen tapasztalat után egy forintot nem adnék a tárcsáért sem!
szerintem löjük be a vasárnapot
Én ott szoktam megvenni a jegyet a helyszinen ...
Te előre szoktad rendelni ?
Jah, mi visszafelé mindíg megállunk Bábolnánál egy mekire. Tudod, a hazai ízek
Még semmi... szeintem vasárnap tavaj is úgy mentünk reggel 8 kor indulás 10 körül már ott vagyunk a futam útán meg vissza ... vacsorázni már otthon lehet
Ok! És Ti szombaton vagy vasárnap akartok zúzni? Szállás, jegy?
akkor megyünk pályán
Marcipán!
Hát nem tudom Cimbi nem igazán vágja még a kanyargós utakat a hátsó ülésen és már előre parázik a 2 órás úttól. Így mi maradunk az ótópályánál
Mondjuk az én motorom is csak egyenesen tud menni , de azt nagyon. Majd egyeztetünk
Nekem Gold-fren van fent ... de az is lehet, ezzel jött ki gyárilag.... láttam 2001-es 12-est és azon is ugyan ez a tárcsa volt fent ...
Szóval bátran lehet venni Gold-Fren-t?
Úszóágyazású a 12-es gyárilag is, nem?
Ebből van másfajta is?
Hali

Naon király menni oda mocival ... izgi, ha nem veszünk autópálya matricát
Elötte egyeztetünk nekem jó a szombat is, vasárnap is... valsz, velem jön a benzintyuk is
Hali

Így vettem a motort, ez volt rajta, úszóágyazású harap mint a fene, az elöttem lévő tulaj sem nyúlt hozzá én 14000 km mentem a motorral és pályázni is szoktam, " egyébként jobb a gyárinál, többet bír, jobb a fékhatás " külföldi topicokban olvasgattam, sokan használják ezt a tárcsát, busákra is teszik semmi kopás nem látható még rajta .....
Túltárgyaltuk. MSN-en megbeszéljük, h mikor alkalmas. Aztán addigra jól ott lesz a hátsólámpa villogtatód. Azt is bekötjük. Köszi Cimbi!
nem kell kenegetni ,gyárilag sincs,ha nem szivárog sehol akkor jó ahogy van .ha szivárog akkor arra is van trükköm .
Nyomatékkulcsom van 4 darab, hézagmérőm is van 2ő, de nemtudom hány századonként emelkednek. Gondolom jó lesz az is.
A szelepfedéltömítést bekented valamivel amikor raktad össze? Mert olyanom nincs...
szerszám minden van?hézagmérő nyomatékkulcs?
Aha, ott nálam. Én szétrámolom az egészet, csak az ellenörzéshez kell kicsi segítség.
ott nálad ,persze megnézhetjük ,msn-en egyeztetünk .