Kicsi az esélye,hogy kelet európai beszállítóval dolgozna a Kawa. Én írtam,hogy szar a Gold-Fren,igaz tárcsám még nem volt tőlük,de a fékbetétjük az egy nagy FOS! Lófasznyi fékhatás,fütyül mint állat,ráadásul a tárcsát is eszegeti! Ilyen tapasztalat után egy forintot nem adnék a tárcsáért sem!
Még semmi... szeintem vasárnap tavaj is úgy mentünk reggel 8 kor indulás 10 körül már ott vagyunk a futam útán meg vissza ... vacsorázni már otthon lehet
Marcipán!
Hát nem tudom Cimbi nem igazán vágja még a kanyargós utakat a hátsó ülésen és már előre parázik a 2 órás úttól. Így mi maradunk az ótópályánál
Mondjuk az én motorom is csak egyenesen tud menni , de azt nagyon. Majd egyeztetünk
Naon király menni oda mocival ... izgi, ha nem veszünk autópálya matricát
Elötte egyeztetünk nekem jó a szombat is, vasárnap is... valsz, velem jön a benzintyuk is
Így vettem a motort, ez volt rajta, úszóágyazású harap mint a fene, az elöttem lévő tulaj sem nyúlt hozzá én 14000 km mentem a motorral és pályázni is szoktam, " egyébként jobb a gyárinál, többet bír, jobb a fékhatás " külföldi topicokban olvasgattam, sokan használják ezt a tárcsát, busákra is teszik semmi kopás nem látható még rajta .....
Nyomatékkulcsom van 4 darab, hézagmérőm is van 2ő, de nemtudom hány századonként emelkednek. Gondolom jó lesz az is.
A szelepfedéltömítést bekented valamivel amikor raktad össze? Mert olyanom nincs...
Idáig mindíg megvettem előre, de baromira ráérünk a helyszínen is megvenni.
Betonman!
Állandó egykereket akarsz, hogy a hátsó ülésre pályázol?
Én ott szoktam megvenni a jegyet a helyszinen ...
Te előre szoktad rendelni ?
Hát nem tudom Cimbi nem igazán vágja még a kanyargós utakat a hátsó ülésen és már előre parázik a 2 órás úttól. Így mi maradunk az ótópályánál
Mondjuk az én motorom is csak egyenesen tud menni , de azt nagyon. Majd egyeztetünk
Úszóágyazású a 12-es gyárilag is, nem?
Ebből van másfajta is?
Naon király menni oda mocival ... izgi, ha nem veszünk autópálya matricát
Elötte egyeztetünk nekem jó a szombat is, vasárnap is... valsz, velem jön a benzintyuk is
Így vettem a motort, ez volt rajta, úszóágyazású harap mint a fene, az elöttem lévő tulaj sem nyúlt hozzá én 14000 km mentem a motorral és pályázni is szoktam, " egyébként jobb a gyárinál, többet bír, jobb a fékhatás " külföldi topicokban olvasgattam, sokan használják ezt a tárcsát, busákra is teszik semmi kopás nem látható még rajta .....
A szelepfedéltömítést bekented valamivel amikor raktad össze? Mert olyanom nincs...