Tapasztalat a féktárcsával kapcsolatban?
Mennyire vagy megelégedve vele, mennyibe került, mennyit
mentél vele, stb. ?
Mondanak ezt-azt, pl. pont erről a gyártóról, hogy a minősége kérdéses.
Marcipán! Mi megyünk cimbivel a ZX12R-el. Persze csak lightosan, mert nincs bőrruhája . Vasárnap reggel zúzunk elvileg és este meg vissza. De akár szombaton is mehetünk.
kész van ,csak ellenőrzés volt meg takarítás,mert nem kellett állítani a hézagokon .egy nap alatt megvolt .
pályázni is kéne menni ,gumim nincs,fékem nincs,műszaki még két napig ,pénz meg idő sehol mert megyek nyaralni , .
Hát nekem most van a slic-ben 800 km csak 2 személlyel de alig látni, hogy kopott volna tapad mint az aszonny egykeronál ezután nem leszek hajlandó más gumit használni ...
Csumida mindenki
Jelentem a tizenkettessel tökéletesen lehet endurózni Múlt pénteken elvoltam haverommal Tamásiba. Hazafele olyan vihar volt, hogy minden mellékútról folyt a sár. Volt, ahol még a féktárcsa is tömény sárban állt Mitsu Pajeronak esélye sem volt ellenem (+ 2005 R6) Viszont a tárcsán+ féknyergen kívül minden fékalkatrész kilett cserélve (nem most). Semmi javulás. Sőt, egyre jobban kezd beesni a fékkar vagy vándorol a nyomáspont. Azt hiszem tárcsa cserém lesz.
Pirelli Diablo Rosso pedig tökéletes. 2000 km, abból 1000 2személy, min. 140 tempó. Semmi kockásodás és esőben/hidegben is rohadtul tapad. Jó vétel volt
Szia 11.200 a Tourmax (japán,szerintem gyárilag is az van benne) párban porvédőkkel .vagy kérdezd Domi-t ő is most cserélt,h mit tett bele ,én ajánlom a Tourmaxot az egykerekezős cimbik is ezt használják .
megkérdezek pár cimbit tudnak e természetesen ha lehet gyárit kellene betenni, mert sok helyről hallotam hogy ezek az utángyári szarok SZAROK, volt egy srác akinek berakás után pár nappal elkezdett folyni , jelzem ha kaptam árakat.
Tapasztalat a féktárcsával kapcsolatban?
Mennyire vagy megelégedve vele, mennyibe került, mennyit
mentél vele, stb. ?
Mondanak ezt-azt, pl. pont erről a gyártóról, hogy a minősége kérdéses.
Kijaza fickó aki kinéz a blokkból?
Marcipán! Mi megyünk cimbivel a ZX12R-el. Persze csak lightosan, mert nincs bőrruhája . Vasárnap reggel zúzunk elvileg és este meg vissza. De akár szombaton is mehetünk.
pályázni is kéne menni ,gumim nincs,fékem nincs,műszaki még két napig ,pénz meg idő sehol mert megyek nyaralni , .
Jelentem a tizenkettessel tökéletesen lehet endurózni Múlt pénteken elvoltam haverommal Tamásiba. Hazafele olyan vihar volt, hogy minden mellékútról folyt a sár. Volt, ahol még a féktárcsa is tömény sárban állt Mitsu Pajeronak esélye sem volt ellenem (+ 2005 R6) Viszont a tárcsán+ féknyergen kívül minden fékalkatrész kilett cserélve (nem most). Semmi javulás. Sőt, egyre jobban kezd beesni a fékkar vagy vándorol a nyomáspont. Azt hiszem tárcsa cserém lesz.
Pirelli Diablo Rosso pedig tökéletes. 2000 km, abból 1000 2személy, min. 140 tempó. Semmi kockásodás és esőben/hidegben is rohadtul tapad. Jó vétel volt