majdnem 0-ás volt válla abszolut nem volt, azt tudom hogy sedu egy z1000 re fogja feltenni, ugyhogy elöfordulhat hogy ami lejön rola az eladó lessz, de a 9-es topicban kérdezz rá töle.
Most beszéltem a gazdával,2004-es motor,van hozzá farokidom,üléspúp,hátsólámpa,más nincs,be van vámkezelve svájci import,eladó. Egyenlőre nem indul,azért is van nálunk!
Oszi mester, te még midig itt tartasz, Figyi halkan mondom nehhogy valaki más is meghalja, az a régi betegágy 12es, nos az TÖRTÉNELEM, MULT, ezzel a kályhával, nagyon GYALA, ahhogy tanult kisöcsi mondaná, iszonyat mit megy a gép, szeretettel várlak egy ujjab videó készitésére, csak a Zoomot álist be papa, mert szükséged lessz rá
Te oszi , te mindenkivel versenyezni akarsz? Annyira nem pöpec az a GIXI, egy beteg kavával majdnem elbánt, de azért ne IRD LE A TANGYÁRTÓKAT, mert odabaszós 9eseket is gyártott, és ha jól tudom pipié, kezd összeállni
Beszéltem vele jimy, megbeszéltük hogy holnap leviszem az árat is megbeszéltük, abban maradtunk ha a napokban 2 napon belül biztosan kapok fizut akkor most csinálja meg ha nem akkor 2 hét mulva, mivel te is tudod milyen ingatag modon jön a pénzem a Járörből, és azt meg nem akarom hogy odaviszem és ne tudjam elhozni, mert nem fizettek ki.
Olcsóbb nincs?
Lucas 57.000 / db
Jó állapotban voltak?
Sürgősen szükségem lenne 1 pár első féktárcsára!
Ha valaki tud szerezni, szóljon!
Ja és remélem az órájában valós km van