Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dógozz ,én megyek motorozni .
Na mi van eksün Nagyon eltüntél
Fáj az igazság...
Na léptem melózni...
Nem annyira ritkán, én ha felülök rá mindíg megrángatom és ettől jóval több a végsebessége, mégha annyi nincs is mint a te gumifaló, benzinzabáló, és sokadót fizetős motorodnak
tedd hozzá ,h csak ritkán megy annyit a géped,és azt is hátszéllel .
az volt
Szöllő papa kihuzogatod a gyufát eme mondatoddal
"És akkor is ez a topik áll a legjobb fej motorosokból! "

A másik meg én igen is szoktam lassulni 250-ről 1 mp alatt
240-re
nem neked torokgyíkod volt,mert sok hülyeséget beszéltél . .
Na akkó te is úgy jártál mint én 39,5 fokos lázam volt egész hétvégén
Torokgyulladás
jó volt,de nem volt nagy durranás .a top fuel-es autók azért odatettek ,csak keveset mentek .Vettem Briantől 200/55-ös D211est ,holnap kipróbálom,de finom cuccnak tűnik ,köszi a tippet .
lázasan feküdtem otthon...
fő az optimizmus .Kunmadarason maga ottan volt ?
3 szívószelep meg két kipuff maradt ép, a többi kuka, meg még egykét vezető is tört, szimmeringek, egy hajtókarcsapágy is, más kár egyelőre nem látszik, a spéci dugattyúk jól vannak, a vezérműtengely is, összességében rosszabbul is járhattam volna, akár a hajtókar is kinézhetett volna a hengeren...
részvétem .mekkora a baj?az új szelepek megmaradtak ?
Na akkór,mielőbbi gyógyulást kívánok a szörnyecskédnek(mert az !).
nem is a lánc a problémás, hanem a feszítő, de ez is meg lesz oldva... Pedig hidd el, hogy ez még nem is számít extrém tuningnak.
Hja mindíg tanulunk az életben,pld hogy kipengézett blokkhoz 1edi vez- lánc is kell?!Jól is van ez így ,csak mindíg tudjuk miből pótolni ezt a nem hajléktalanoknak való szórakozásunkat,és sose lassuljunk le 250ről 1másodperc alatt.
"és Feket663nak, kinek a legeslegerősebb a mocija.": ez már csak múlt idő, vasárnap szétszaladt a ménes. Úgy látszik a szerelőnél jobban érzi magát a rohadt kurvája, és ezt a preferenciáját egy elszakadt vezérműlánc formájában adta a tudtomra
Actionnak: aki a leglazább arc , Marcipánnak: kinek a legcsinosabb a Bestiája , Birdnek:aki a leggyorsabb a 12esek közt (bizonyítottan), Takinak aki őőő legversenysúlyúbb a csapatban és Feket663nak, kinek a legeslegerősebb a mocija. Köszönöm szépen a jó kívánságokat. És akkor is ez a topik áll a legjobb fej motorosokból! Vigyázzatok magatokra
Csumida Balcsi motorozás hibátlan lenne
Szasztok!Látom feltünt,hogy eltüntünk! Jelentem még élünk,bár a Cadilaci nevében csak múlt hétvégéig beszélhetek!Szöllő:Happy birthday Ha valami Balatoni túra van kilátásba sikítsatok!
Köszönet az esztergomi szerelőknek!
Ki tudtam olvasni a hibakódot!

De remélem ezzel megoldódott a komputeres diagnostic :DDDDDD

Kösziiiiiiiiiiii
Sziasztok!

Eladó Vanucci Kabátom 50-es méret, vadi új sosem használt.Gyári Protektoros, derekába cipzár.
Irányár: 35.000.-
Érd.: 0630/216-0449 Eszti /Győr/

Nagyon szépen köszönöm!

Basszus,felhívtam a győri Kawasaki-t. Hibakód kiolvasás 12.000.- ft! Az apjuk f@szát! Hülyének nézik az embert?
Az,hogy rádugja és megmondja a hibát 12.000.-
Agyam eldobom!
Boldog szülinapot Szöllö apa
Isten éltessen sokáig Szöllő papa!