ma a discoverin 1 csajszi nyomult a sósivatagban a busával!208mérföld/órával az első poén az volt hogy a naked(meztelen,idom nélküli)kategóriában indult,a második hogy olyan kicsi volt a hátsó fogaskerék mint,1 sör alátét rádión beszélgettek és a csaj közölte 204mérföldnél,hogy most rakom 5.-be ja és turbós volt!majdnem meg kellett tolni hogy felvegye a trappot nem semmi volt
Kawa esteken ezek a dolgok számtalanszor le voltak játszva. Nagyzizi sem ellenfél a célegyenesben. Mondjuk az még elég jól tartja magát. De a +60-70kg-ot nem lehet semmisé tenni +15-20Le-vel.
nem úgyvanaz ,az enyém 6ban úgy gyorsul,mint a 10es 4ben,és ez tény. .de nem kell őket összehasonlítani ,az egyik egy szarrákönyített törősvázú pályagép,a nagyobbik meg egy mindennap kényelmesen használható steroidos hiperbike tank,ha meg 10espárti vagy akkor mér jársz 9essel. . .
Autópályán állt már mellém babámfasza gixer k2-k7 és nem tudták elkenyni a számat Viszont ha kanyarodni kellett volna, na ott lett volna viszontlátásra Bár a motoron legfőképp jómagam vagyok a tuning
Azért a gyári kilences, meg egy gyári 2006-os tizenkettes, versenyében nem biztos, hogy a tizenkettes könnyedén elmenne.
Mégis egyfolytában tuningoljál azt a fránya nagyköbcentis lomot.
K&N légszűrő, tuning kipu, pówerkommanndeeer.
Én élvezem a régi szaromat, még a gumit sem zabálja.
Teve én bármelyőtök 12-ese mellé odamernék állítani egy zx 10-est. Bár lehet, hogy csak te lepődnél meg amikor elmegy melletted a többi társad ezt lehet tudja...
Valami rémlik mintha a tv-be lett volna
Hát hiába na horgász-kajakos ellentét örökéletű lesz
Nálunk nem uszták meg ilyen simán, mi gyakran hordákban horgásztunk, 3-4 állásban 9-10-en. Volt, nekem is, hogy a reggelinek szánt tojjással hajtottam bentebbi vizekre a delikvenst, persze később bántam, mert nem maradt rántottának való
Aztán egyszer kifigyeltük, hogy a faszi ilyen testnevelőtanár síppal irányítja a bandát. Na onnantól kezdve mi is vittünk magunkal és fújtuk amikor megláttuk őket, azok meg forgolódtak össze vissza azt hitték az edző az... Persze néhány hétvége alatt ezt megszokták, de amikor látták, hogy a kék csónak van kikötve a parthoz, onnantó mindíg a másik oldalba sunnyogtak
(betörtük őket )
Tolnai felső ágon lesz az évadnyitó, a következő pedig Fadd-Domboriba lesz az országos+válogató maraton. Egyre több egyesület edzőtáborozik arra fele, mert olcsó. Mi hozzászoktunk a horgászokhoz, viszont más nem Tolna megyeieknek szokott gázos lenni a damil. Bár többször volt, hogy ok nélkül megdobáltak halkajával, akkor bizony a mentő vitte el az illetőket, főleg ha csapathajóban voltunk. Mi is borítottunk fel horgászcsónakot........rendesen kikerültem az embert, erre utánam dobja horgot és letépte rólam a ruhát, én meg be a vízbe.......aztán nagy meglepetés érte, amikor ő is ott találta magát Csepelen 4-5 éve fejbe lőtték az egyik versenyzőtársamat, mert véletlen elkapott egy damilt..............vannak szép sztorik ezzel kapcsolatban
Te vitya melyik pályára gondolsz Fadd-Domboriba vagy a Tolnai Felső holtágra. (a betonút választja el a kettőt) Mind a két vizen pecáztam a Tolnai ágon sokkal többet, oda 3 évig jártam. Mondjuk a Kenusokkal és a kajakosokkal nem voltunk nagy barátok, de asszem egyik horgász se, mindíg a szélvizen akartak takarásba elhúzni a zsinorjaink között, nem mind úszta meg pofon nélkül...
Nem a motort vered meg, hanem a pilótát...