Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dolgozom pénteken, azt a lánkerék okosságot meg megbeszéljük. a bridgestone gumi meg nem kimondottan szar, föleg hogy ujjonan vettem , a gond az hogy nem autopályára való
Jó a préntek.
Szava Appppa ,menjünk pénteken ,az úgy is ingyenes nap ,és elsején reggel mi már másnaposak lehetünk mire a többiek odaérnek ,ki akar még pénteken menni? Jimy?
Ha a kettőt egybeépítitek még akkor sem biztos, pedig úgy már 18-as...
Sziasztok ,erről a fogyasztás témáról még annyit,h az újabb 2004es,vagy utáni 12esekeknek ugye átdolgozták a tüzelőanyag ellátását,és ezáltal kevesebbet is eszik mint a régebbi társai,és vérszegényebb is lett ,ez van.Én beleolvasgatok néha a külföldi 12es fórumokba is,és ott láttam,h ha előre feltesznek egy 19es lánckereket,az mínusz egy liter a fogyasztásból,ami igy kb 7re levihető.Erő van szarásig,nem lesz gyengébb,és a gumit is jobban kíméli ez a 3000ft-os módosítás .Aki sajnálja benzinre az adja el és vegyen egy GS500ast .Amúgy nem értem még mindig,h miért eszik sokat . ,8-10lityi az normális ,ha hajtva van akkor még a 12 is .Egy zx9es sem eszik kevesebbet,ha gyilkolják ,és a mai ezresek sem mennek benzin nélkül sehová .A PC az egy nagy lehúzás,lambda szonda nélkül szart sem ér.Lambda szondával meg közel 2kiló,annyit meg nem ér ,akkor inkább Motty AFR tuner .
Az enyém városba 100as Carrera benzinből eszik 8at,95ösből 10et.
Egy használt Corsa3as hátsóba beletettem 4000ret,és még bírja.
Igazából nem kell fikázni a 12est,csak megfelelő gumit kell rátenni,de ezt már írtam párszor .
ide vele még a végén elpárolog
Szöllő mester tisztán itta, azt hiszem a barackot, Aczion13 mindenhogy kapta mindegyiket. El is dűt a robogóva.
Anyám főzeti saját gyümölcsből, a nagybátyámmal.
A méz, és az áfonya utólag kerül bele. Ha úgy kívánjuk.
nem saját kotyvasztás
Van itt van a gyárja, sose fogy e.
nem nem ami most van 12-es az a legütössebb van még pályinka
Azokból a legütősebb a california változat.
nekem vot zx9r usa változat
de hát ott mindenki tuggya milyen jó a kilences, ti meg még nem tuggyátok, na mosmán tuggyátok.
na na na na ez itt a 12-es topik itt nem jobb egy 9-es max a 9-es topikban
micsoda kiveri
A te kilencesed, meg az én kilencesem, veri a pipifax kilencesét.
Teve bá. Nem akarlak elkedvetleníteni,de annál kevesebbet nem igen eszik,a gumi meg annyit bír és kész. Tudom utálni fogtok,de erre a problémára csak egy megoldás van,úgy hívják ZX9! Annak ha a szemét kinyomod akkor fogyaszt annyit mint a 12-es normálba /150-180/, két 80%-os hátsó gumival lenyomsz egy nyarat,és hát csak egy kicsivel lassab a 12-nél. Nagyon jó gép a 9-es,sőt szerintem a legjobb Kawa amin valaha is ültem,csak hát nem tudni miért nem lehet megőrülni érte,legalábbis nekem nem...de az a piszkos kurva ZX12 az igen,azt kívánom még mindig !
Megmarad papa, ekadni ugyse tudom, megprobálkozom majd egy pc-vel hátha picit lejjeb tudom vinni a fogyasztásomat, 7 környékén már kielégednék normál használatkor, közel járok már, mert most 8 környékén fogyaszt, viszont a gumizabálással nem tudok mit kezdeni, 2500 alatt lement az uj gumma amit szörösen rakattam fel. ha ezt orvosolni tudom akkor már teljesen elégedett leszek
Halilalipapi!
Nekem sem könnyű, de valamibe meg kell őrülni
A 7 napból 6-szor hajnali 1:30-kor indulok munkába és kb este 6-7 mire végzek. Hmmm nem könnyű
De majd Kunmadár!
Na ne is .