Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem 36 leszek holnap délelött féltizenkettőkor . este 8kor már nem akarom tudni a motorozás fogalmát, de szerintem nem is nagyon fog érdekelni abban az állapotban. , amennyiben elindulok a motor felé sisakkal felhatalmazom eksönt hogy bármi áron akadályozza meg
Na és,+koszorúzzátok a mélepényt?
holnap van a zülletés napja ,a 12dik.
Egy kicsit valóban De azért amikor fent voltam géppel, megtettem amit a haza megkövetelt Akkor sikerült lerázni a Carlsson Mergát
"hogy fogok kinézni estére" Te tevve007 ennél rosszabb már nem lehet.
Teve ,hónlap szülhetés napod van?
kapja be a cellatársad
BÉKAPHATOD
tehát félsz pesten ,megmutatom,h kell menni pesten egy 12essel
erika 1 üveg páleszt rendelt Te ur jézus "én nem iszom alkoholt" hogy fogok kinézni estére. Főleg ha eksön barátom is belevisz a jóba de a motorkulcsot elrakom estére az biztos
pedig néha rád férne egy pipa
Köszönöm Igazából az érme másik fele az lenne, hogy ingyen hoznak, meg visznek Pestről kocsival. Mire nem jó az Atomerőmű Ezért is döntöttem úgy, hogy inkább otthon motorozgatok.
ugyanmár , azért a pipát meg a hintaszéket még nem veszem elő
kérdezd meg Jimmy mestert,h nem-e tud valami helyet olcsón ,de vigyázz mert ezek az öregek mindig isznak ,sőt holnaptól Teve is öregkorba lép .
egy két napra ide is el tudom intézni , kamerás örzött parkoló
csak is vizet mindenféle ízben és erősségben házit meg boltit fütyülőst meg guggolós
valahol biztos akad hely, legrosszab esetben a kicsininján
egy -egy éjszakára itt hagyhatod nálam ingyen is. .
Mirű beszész Teeee? Ha jó pályinkát iszó, V-Powert pisász.
Űhecc mögénk.
Hely Rigó-Rigó te részeges ló, el ittam a benyárát!
deizé vagy kisöcsi nem kéne elinni a benzinárát ,
miérthate1beolvasoakkódénmiértneíhatnám1be ?Nem az a fontos hogy ,hogyan ,ha nem a miért!
kiaz rendőőőő?
Faxa lenne De nem jött össze a pösti motorozós elképzelés 10000 alatt nincs sehol parkoló/hónap. Nem tudnám finanszírozni Az itteni udvarba meg nem merem berakni....túl sokat van nyitva a kapu és túl sok a retek a környéken de húsvéti szünetbe lehet egyszer felnézek betyárkodni kicsit