Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem léptem vissza ,de nem vagyok felkészülve ,kocsi levinni,gumimelegitő ,stb,stb,stb.Nézzél egy két videót erről a versenyről.ez nem a flúgos futam.Itt komolyan felkészült csaptok vannak pályagépekkel. Nyerni esélytelen .Én csak a buli miatt mennék,de 1fokban már az sem buli .Egyre szarabb az idő .
rosszul gpondolod.akkorát vernek kanyarokban hogy egyenes végén csak akkor tudod kifékezni ha bevállalós vagy.tudom mert próbáltam.
és mivel akarsz indulni ecsém csaknem a typhoonal, mert a 12essel elmebeteg dolog lenne
na ennyi, itt sirsz hogy senki nem jön oszt má visszalépsz öcsém
Nem lesz felhozva ,cserélem el béjemvére .a k2est még a 12es-sel is kurva nehéz megfogni,ezt te is tudod.a k2esek voltak a legvadabban hangolva.Ha lesz 5fok akkor megyek,ha nem akkor nem .
amig szüttyögök a 10essel a kanyarokban mérföldeket verek rájuk az egyenesekben, nehhogymá egy mz vel körözzenek le akármelyik ringen basszus
mz -seket alázni az kemény vállalkozás...láttam mit művelnek a Hringen....
Mikor hozzuk fel az rx-et? szerzek kocsit és kivisszük a pályára, oszt jöhetnek az mz-sek meg az a k2-es sz@r is alázgatva lessz.
eddig is müködött ,az Xbox még nincs kész .
juj van ps-ed, és müködik má?
Ne aggodj Jámbi én ott leszek kunmadáson ez biztos, akármi legyen is ha elveszi a bank a gépet akkor gyalog de ott leszek
nem kell a szarod,és ne gizdáskodjál itt nyilvánosan .mert van Ps-em .
Eksön szaki vagy 12essel indul vagy semmivel , .Nem sajnálom mert a banké,én csak bérelem ,ha összetöröm vihetik .
az k6 nem k5 amugy soseveszeksuzukitnemvagyokáruló
eksön ahhoz gép is kell hogy valami elfgadható jűtékkal nyomd, majd köcsönadom a laptoppomat
akko nekem megvan a megfelelö jármü, és elvileg eksönnek is bár az 1000rx-et még nem tom mien rendszámmal lehetne felhozni ha a 10es is ott lessz a versenyen. mondjuk az mz-nél jobb.
Ebbe nem kő 1.2 es blokk ,ez így jó a hogy van (volt) Szakibá
de ebbe,hogy fér bele az ezerkettes blokk ?
köhömm,Festő,gipszkartonszerelő is beszállhat? .Akkor a megszólitás mostantól szaki , .
Szia,a tiéd az egyetlen ami tettszik,és messziről felismerem a géped,a lexus szinnel .majd mellé parkolok,és megtekintem . .
Szöllő
nem leszel egyedül, majd keressél a fekete Busa környékén.
Miért,még ki?
Te is kömíves?Kelemen.
Duma lemaradt ,szval pályázni min ilyen géppel szabad.