Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Oszi!
Helyes, nagyon helyes
még a végén lesz "zsénk" benyára...
Szia Eras!
Ez kedves tőled.
Nekem is sokat segít, hogy gabi kib@szott türelmes
Teve nem gyenge csávó , csak még nem kész rá, hogy túllépjen a bűzrúdon.
nekem van egy eladó nagyon olcsón.zsir új.ha érdekel csörgess meg .
Hali!

Megjött a relé, a fickó beleépített egy állítócsavart, amivel
állíthatod a villogás sebességét. A régi indexeket is simán
működteti. Beépítéséhez mindössze két 10 cm-es vezeték
kell csatlakozósaruval. Tehát ha valaki led-ben gondolkodik,
nem kell teljesítményellenállásokat beépíteni. Postaköltséggel
együtt 2800 pénzért szállítja.
Viszont a pici első indexemen túladtam, mert igaz oldalról
nagyon jól nézett ki, de sajna előre nemigen világít .
hahóó Teve papa!
Köszi, jól vagyunk. Dobtam fel pár új képet is.
A cigi, ne aggódj, fog az majd menni csak kurva nagy erő kell hoozá
Én mindenesetre szorítok neked
Szia Action!
Nem nincsen, sajna pedig a nyomáspont határozottabb lenne, ...állítólag, mondják a "nagyok".
örülnék de most nem állok vmi jól anyagilag.
DRÁRÁM!
Én bízok benned sikerülni fog én melletted állok és segítek amiben tudok főlleg úgy hogy nem idegesítelek, ne törődj semmivel megoldjuk
jaja ezé van a sok szivmegállás .
mi verseny előtt ilyet szoktunk tolni egy kis rakéta....
ez már létezik ezer éve,és természetes módja a nikotin bevitelnek.sportolók is sokan használják.mert a nikotin az kicsit megdob. .egy havi snuff egy ezresből kijön .
há miket ki nem találnak kérem még jó, hogy nem dohányzom bár így meg nem tudom félrerakni a cigi pézt
fel kell szivni mint a kokaint .van mindenféle izben.faja,és a nikotin egyből a véráramba jut. .
dohánypor? és ezzel mit kell csinálnieee?
én például snuff-ot nyomatok .vagy tabak,ki hogy ismeri.Dohánypor.igy sose hiányzik a nikotin .
jóóóóóóóó .
Hát lehet,hogy a legjobb nem ,de a legkitartóbb pincér az lehetek .Én ott szoktam alunni ahó elálmosodok.Teve neked meg kitartás és 1nagy kalappal .Engem pld annyira evett az ideg,hogy türelmetlen voltam a cigivel is, az sem érdekelt már annyira túl voltam és szartam mindenbe bele. De sztem nagyon sokan vagyunk most ezzel így.
szia hencs bácsi hogy van a kis lurkó, probálkozom a cigilerakással, csak e lenne ez a sok ideg körülöttem olyan szépen indult? 3 napig semmi, aztán jöttek a gondok, de most megint nekifutok.
Apppa te leszel aznap a legjobb pincér .de akkó ott is kell aludni valahol,ha berugunk.Én ha iszok hülye vagyok előre szólok ,a lányok veszélybe lesznek , .meg a pálinkák . .
Ez ám a CSAPAT! . .Abból a pézbű inkább Sijófok ,hajó állomás és usgyi bele a vízbe (pesze nem most )talán májusban ha 8szomb-9vasárnap pld akkor mindenkinek a vízbe viszem a hideg sört(ill amit rendel) habár 10én van de az ünnepelt+ugyi fizet .
Apuka magának a motorján van fém fékcső?
Igen, én is letettem. Nem, Action is tegnap tudta csak meg. Én sem tudtam, h te is...
Köszi, kemények vagyunk, simán kitartunk.
Hali!
Oszi, te is letetted a bagót!?! vagy csak én nem vagyok képben?
Szöllő papa már nagyon rég óta nem, Action kb. 1 hónapja nem füstöl - ha jól tudom.
Teve is megpróbálta de azért drukkolok neki.
De hogy te sem?
Azért gratula