Szia Eras!
Ez kedves tőled.
Nekem is sokat segít, hogy gabi kib@szott türelmes
Teve nem gyenge csávó , csak még nem kész rá, hogy túllépjen a bűzrúdon.
Megjött a relé, a fickó beleépített egy állítócsavart, amivel
állíthatod a villogás sebességét. A régi indexeket is simán
működteti. Beépítéséhez mindössze két 10 cm-es vezeték
kell csatlakozósaruval. Tehát ha valaki led-ben gondolkodik,
nem kell teljesítményellenállásokat beépíteni. Postaköltséggel
együtt 2800 pénzért szállítja.
Viszont a pici első indexemen túladtam, mert igaz oldalról
nagyon jól nézett ki, de sajna előre nemigen világít .
hahóó Teve papa!
Köszi, jól vagyunk. Dobtam fel pár új képet is.
A cigi, ne aggódj, fog az majd menni csak kurva nagy erő kell hoozá
Én mindenesetre szorítok neked
ez már létezik ezer éve,és természetes módja a nikotin bevitelnek.sportolók is sokan használják.mert a nikotin az kicsit megdob. .egy havi snuff egy ezresből kijön .
Hát lehet,hogy a legjobb nem ,de a legkitartóbb pincér az lehetek .Én ott szoktam alunni ahó elálmosodok.Teve neked meg kitartás és 1nagy kalappal .Engem pld annyira evett az ideg,hogy türelmetlen voltam a cigivel is, az sem érdekelt már annyira túl voltam és szartam mindenbe bele. De sztem nagyon sokan vagyunk most ezzel így.
szia hencs bácsi hogy van a kis lurkó, probálkozom a cigilerakással, csak e lenne ez a sok ideg körülöttem olyan szépen indult? 3 napig semmi, aztán jöttek a gondok, de most megint nekifutok.
Apppa te leszel aznap a legjobb pincér .de akkó ott is kell aludni valahol,ha berugunk.Én ha iszok hülye vagyok előre szólok ,a lányok veszélybe lesznek , .meg a pálinkák . .
Ez ám a CSAPAT! . .Abból a pézbű inkább Sijófok ,hajó állomás és usgyi bele a vízbe (pesze nem most )talán májusban ha 8szomb-9vasárnap pld akkor mindenkinek a vízbe viszem a hideg sört(ill amit rendel) habár 10én van de az ünnepelt+ugyi fizet .
Hali!
Oszi, te is letetted a bagót!?! vagy csak én nem vagyok képben?
Szöllő papa már nagyon rég óta nem, Action kb. 1 hónapja nem füstöl - ha jól tudom.
Teve is megpróbálta de azért drukkolok neki.
De hogy te sem?
Azért gratula
Helyes, nagyon helyes
még a végén lesz "zsénk" benyára...