Na akkor kunmadarasra se megyek,hátha pont az enyém tetszik meg nektek! Kömüvesfizubol meg nem olyan egyszerü 2 évente ujat venni! Bár még ennek a hátsó ülésén is a bank ül jópár évig...
dikkmán hát nem jössz? nabaszdmánmeg .akkor tuti egyedül leszek ,de ez lesz május 1-sején is kunmadáron,a nagy 12es találkozón ,tuti mindenki rinyálni fog,meg nyávogni akkor is .
hogy:messze is van,hideg van,meleg van,esik,nem esik,meghát veszélyes mert sok ott a hülye....... . . .
én már betanultam a pillanat hevében csináltam költségvetést és felejtős viszont Axelinával (ninja 250r) meg Atyával már beszéltük a Kawa pályanapokat ingyé a mostani fékbetétcserével+villacsappal nullázom a számlámat február végéig.........
Szia Domi báttya ,Idén nem látogatsz ki ?,majd méred a köridőket .Szivesen látunk a csapatban ,bár innen mindenkit.
Vityus: remélem nyomatod a videókat ,én most próbálok szerezni valami motoros játékot amiben benne a van a P.ring ,be akarom tanulni a pályát,és P.ringes onboard felvételeket nyomatok,hátha átszáll a tudás . .
Tavaly én indultam! :-)
A sajátot féltettem, ezért béreltünk egy erre a célra felkészített járgányt (MZ). 3 kört sikerült menni, de a hangulat isteni!
D
hogy:messze is van,hideg van,meleg van,esik,nem esik,meghát veszélyes mert sok ott a hülye.......
Vityus: remélem nyomatod a videókat
Tavaly én indultam! :-)
A sajátot féltettem, ezért béreltünk egy erre a célra felkészített járgányt (MZ). 3 kört sikerült menni, de a hangulat isteni!
D