Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor kunmadarasra se megyek,hátha pont az enyém tetszik meg nektek! Kömüvesfizubol meg nem olyan egyszerü 2 évente ujat venni! Bár még ennek a hátsó ülésén is a bank ül jópár évig...
ááá,a nagy Kawasakisok nem vesznek csak úgy buzukit .kivéve te , .Na dehanincslójóaszamáris .
Falkáva ?akkor ezt benéztem Joe-val vigyázz mert k5 1000re gyúr(kémeim jelentették).Kmadaras és ingyé lime party na az nekem is jöhet.
majd meglátjuk , adok 10méter előnyt és 2esben indulok ,ami azt jelenti,h 100méter után előzlek meg,és még indexelni is fogok. . .
volt aki már ezt mondta rajtolni lenntartani pontosan váltani tudni köll ott sulyos tizedeket lehet nyerni aztán a végén meg sírnál..
, .a ringen tuti ,de 402méteren kevés a 6os .
szép világot élünk ha már a kőműves sem tudja,h mi az a káva .spaletta?
má hogy ne lenne.....ellened meg elég a 6os is
A melós gyerekek nem tudnak versenypályán vigéckedni(bocs Crézy)arra komoly della kell.Apropó a KV-t azt őrlik és nem vágják, vagy nem jól vágom?
minek hozod? van ott rengeteg .
akkor május1 ,legalább lopunk ott neked egy 10est ,ha addig nem lesz .
kunmadárra hozom magammal puncikát is, ottan nem lesz rinya
pedig sose vótam ott....
dikkmán hát nem jössz? nabaszdmánmeg .akkor tuti egyedül leszek ,de ez lesz május 1-sején is kunmadáron,a nagy 12es találkozón ,tuti mindenki rinyálni fog,meg nyávogni akkor is .
hogy:messze is van,hideg van,meleg van,esik,nem esik,meghát veszélyes mert sok ott a hülye....... . . .
Nem vagyok liliomos ,dógozó ember vagyok,máma is készre vágtam 100méter kávát . .
szabotáld már meg kicsit ,minek jön ,gizda akar lenni az Mz-sek közt is , .
kibaszott rotavírus.......Önöknek azt NEM ajánlom még a seggembe is beletört az injekciós tű
Millijomos vállalkozók (ha indulnék csak Mézessel tenném(MZ)kétperces fagyizós k7 cimbi ott lesz,egy k2 1000el megy .JámborÁlom édes álom .
én már betanultam a pillanat hevében csináltam költségvetést és felejtős viszont Axelinával (ninja 250r) meg Atyával már beszéltük a Kawa pályanapokat ingyé a mostani fékbetétcserével+villacsappal nullázom a számlámat február végéig.........
Szia Domi báttya ,Idén nem látogatsz ki ?,majd méred a köridőket .Szivesen látunk a csapatban ,bár innen mindenkit.
Vityus: remélem nyomatod a videókat ,én most próbálok szerezni valami motoros játékot amiben benne a van a P.ring ,be akarom tanulni a pályát,és P.ringes onboard felvételeket nyomatok,hátha átszáll a tudás . .
Hi! Lehet a helyszinen is tankolni,bár huzos az ára, szerintem már lehet 360ft/l,de attol a benzintöl garantáltan kiég a kipuff!
Hello!

Tavaly én indultam! :-)
A sajátot féltettem, ezért béreltünk egy erre a célra felkészített járgányt (MZ). 3 kört sikerült menni, de a hangulat isteni!
D
hmm, ez érdekes lehet, bár az olajat mindenképpen le kell cserélnem, igy be se inditom, olcsere után benne vagyok.