Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt+jó videózást .
Szép reggelt mindenkinek
Csak nem...
Azt vigyázzatok azokkal a szerpentínekkel, nehogy Brinkmann profeszornál kössetek ki a klinikán
Oda bizony. Köszi, már vagy 4 éve tervezzük. Most már tuti kimegyek ha alsógatyában is kell hazajönnöm...
Fekete Erdő? bazz gyerekkorom óta probálok eljutni oda. Igéretes program, sok sikert hozzá
Áhh, most gyűjtögetek, mert június 25-26 indulás Németországban és július 4-5 vissza. Duna forrás megnézés, meg töménytelen hegy és szerpentin...
Hamarabb is írhattad volna bazz... Nembaj, majd legközelebb.
Amúgy a Hondámon a full festést Ő csinálta.
te oszi jut eszembe emlitettem azt a nagykijelzös gps-t annó amikor az alkatrészeket boltoltuk, képek asszem ebben a topicban is vannak róla, most akciósan megkaphatod. jóval ár alatt
Ki van zárva, pont azért kértelek meg a melóra, mert a hétvégét pesten töltöm melóban, majd amikor hozza a tiedet akkor odaadjuk neki, elöbb sajna nem megy
Csak annyira profi, h festékkeverő szobája van, meg fűthető vákumos kamrája meg egyebek. Árban akciós vagyok.
És holnapra át tudod hozni hozzám? Mert holnap jönek a cuccért, mert Nagykanizsán van a fényező...
te oszi az embered aki csinálja profi munkűt vágez? mert az enyémnek az 1ik idomját fényezni kell lehetöleg ugyanolyan szinre, fekete kék metál szemcsékkel, ja meg az egyik tükrömet is. ha valami elfogadható árat mond már szedem is le, ugyse tudok vele menni.
Ne is mondd bazz. A hétvégén megcsinálom a fékeket, de az idomokat meg most viszik el javítani, meg lakkozni...
Már alig várom hogy KIROBBANJUNK, megöl az ideg amig tél van, mennék már NAGYON.
Nem keserítesz el...tudod, h nekem milyen motorom van...
Nem úgy megy az...
áááá,még lehet megyek Auróra koncertre .,
hanem csak feküdni fogsz a billentyűn mi?
ne irigykeggy ,de igen kezdek bebaszni ,ha már be leszek akkó már nem fogok irni ide .
na az egy ultrabrutál versenyenduró, volt szerencsém kiprobálni 1et alig akart 2keréken közlekedni.
én meg 10est meg YZ 450est .
bebasztál?
nem akarlak elkeseriteni oszi papa de tavaszra ezekkel sem fogsz ugyanis modszeresen tanuljuk eksönnel a bálnát, és kijelenthetem egész jól meg
félsz mi? az a baj,h józanul tudom,h a 12es is a banké nem az enyém .de még nem biztos,h nem lesz 10esem! .
Olyankor én is mindég WR-450 est akarok. .
10-esen nem férnél el Cimbi... Meg avval nem igen tudok versenybe szállni, úgyhogy maradj csak ennél...