Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alul jobban megy a géped 5000ig ,de ez is csak egy múló állapot,mert szezonkezdésig megkapja a kicsikém a Motty-t, .
Nem vagyok őrült ,és azé mert 24vagyok még tudok motorozni.11dik éve megyek.Abból 5év krossz,enduró.Azért megyek igy,mint ahogy megyek,mert csak így adja,és pont szarok az életemre,nincs család,nincs semmim .De tudom,h hol vannak a határaim .az árokban .
És jobb ha hiszel Szöllő mesternek,mert .(na most benyaltam appa,hozod a lánckerekeket is ). .
hozzá kell tennem, hogy nekem a tavaly áprilisi balesetem is sokat nyom a normális kresszbetartós közlekedésbe, de azért néha huzgálni is kell, csakhát tudi kell hol és mien helyzetben. én már azt se tudom mennyi kilométernél járok, de az elsö 500 at én se tudom hogyan éltem túl.
Sztem pont úgy van,hogy a tapasztaltabb motorosok nyomják épp lájtosabban.Miért?mert tapasztaltabbak!Én is már óvatosabban tolom,mentem eddig a jó 12év alatt kb 90000km +-10% és nem tudom,hogy úsztam +az első 60000km-ert? .
egyébként csak magamat nyugtatgatom, azt tudom hogy a gépem picivel jobb alul is meg felül is de sosem mertem ugy cibálni neki mint ahhogy ez az "örült nyomja", bár tanulgatok töle, beszarás azért 23 éve motorozok, és egy ennyi idös sráctól tanulgatok vadulgatni, nem baj, nem szégyen .
áljunk meg egy szóra, neked nem radiális a féked?,
Jámborral csak óvatosan mert sztem túlon-túl hülye ahhoz,hogy csak úgy ellehessen picsázni. Én fémcsővel és puha betéttel sztam feljavítani a féket nekem elég .Főleg ha még radikális is lenne.
. király vagy,. még ugyis minimum 2 hónapot pihenget a vas, aztán majd márciusba megujjulva kenem el eksön barátom száját.
De huje vagy Amúgy nem vok áruló . Csak kicsit türelmetlen 2007ben nem kaptam sehol 12blokkot haverok +tóták 1000el hát nem bírtam ki .Ez bűn?
itt nem a tökösség tart vissza , hanem az hogy nehogy odaverjem a gépet, nem ér az egész annyit, és hát a nagy dögök max az autopályán érvényesülnek nem a ringen, de ezt te pontosan tudod.
Ha járok majd a nagy faluban be dobom hozzád .nem felejtettem ám el.
500 as tárcsát is vehetsz ha nincs hozzá tök a gatyádban hogy gyorsabban kanyrodj.
üdv, szöló mester, tudom hogy brutálul nyomják azemzések, talán nagyobb esélyem lenne ha már fent lennének a 320as tárcsáim, csakhát elakadtak valahól .
tavaly mongyuk tök buli volt,mert a bemondo folyton azt mondogatta,hogy a xx rajtszámos dukati vezet,közbe meg már az xx rajtszám egy gixxeren volt,mert a dukatit földhöz verték.
ne aggodj a február erös lessz rengeteget dolgoztam melobol meloba jártam, sima ügy, igaz a betéteket meg az olajvásárlást márciusra kell tolnom,
Euró-Ringen úgy elpicsáznak a Mézesekkel,hogy este már a neten fogod árulni a gépedet fájdalmadban.Tapasztalatból mondom .
én annak is örülök ha februárban feladsz 1et .
Szia szaki ,nekem is ugy rémlik .
holnap, ma pihenek, mert a multhéten nagyon belehuztam a meloba, és a hétvége is huzós lessz, soha többé nem akarok attol fosni hogy elviszik a 12est, februárba elöre lessz fizetve 1 hónap, és akkor nó para most befizettem 1-et februárba feladok 3at és akkor lessz 1 tulfizetésem , remélem nem sumákolják el.
Hi!Ha jol emlékszek,tavaly a yeti race-n egy pannoniás csapat lett a második!
dógózó?
még 3-4 éve akadtam velük össze amikor először kinn jártam..2.30 as köridő környékén igencsak küzdöttem velük.ami valljuk meg nagy becsületükre válik hisz azt a kanyartempót ők a GYÁRI! gumikkal csinálják...
azon is gondolkozz,h kanyarban ők jobbak,egyenes meg kevés van pályán.nem tudsz érvényesülni. .
sajnos, nekem is elvonási tüneteim vannak , tegnap ki akartam vinni a 10est egy körre, de basszus nulla a apadás, és február közepén se lessz jobb a helyzet, sajnos
láttam én is pár mz versenyt tényleg állatul veretik nekik, de basszus végsebesség nuku, és ott talán lehet visszahozni, a kanyarokban elvesztett idökböl, te mivel voltál,? Szerintem a régi 10es megállná a helyét kint, bár még nem versenyeztem profi mz-sekkel ringen, de kiprobálnám max röhögünk egy sort