Szia Eras!
minden o.k. itthon csak a kiscsajszi egyre aktívabb
hát 3hónapos már és 5,6kg az éjszaka az kb este 10-től reggel 5-ig tart, az assszem nagyon jó,...és be se áll a szája
szerintem az apjára ütött
már magátol akar felülni meg minden és kurv@ra érdeklődő
nézd meg az adatlapon az új képet ... tündéri
ismét van világitásom és féklámpám, tehették volna egyszerübb hele is a biztositékokat, hogy ne keljen a fél motort lebontani, ( és eksön nem elég a tank fedelét, mert a gumit nem tudod visszatenni, le kell szedni a boritást is), na mind1 tul vagyok rajta
Nem tudom,h hány vattos de kurva gyenge,és az is csak oldalról látszik . majd hadonászok a kezemmel ,vagy mégsem ,de még mindig jobb mint a sportplexi+túradoboz párositás igaz Vityus . .azt tudom,h a Xenon mellé kap egy kéken villogó stroboszkópot a kis helyzetjelzőbe,h lássanak,ha 320al jövök ,fő a biztonság . .
Ha írsz neki, kérd állítható kivitelben.
Hivatkozzál rám!
Nekem a képen látható indexek lesznek elöl-hátul.
Elöl a tiéd is 0,5 W-os?
A mostani nekem 1,2 W-os és majdnem akkora fénye van,
mint a bazinagy gyárinak!
Köszönöm az infókat .A potmétert külön kell kérni hozzá?
az oldalsó indexek nekem sem látszanak szemből ,2 dolgot tehetek ,vagy lesza++rom,vagy szerezek az E-bay-ről leddekkel indexelős kormányvégsúlyt . .Na asszem meg is rendelem a cuccost .Köszi mégegyszer a segitséget.És igen a 12es az Sportmotor,csak van aki azt se tudja,h mit vett .
bár gengszter vagyok az tuti
Azta tökre megy az idő,édes lehet,örülök hogy már tudtok pihenni így azért sokkal jobb nem?megnézem feltétlen, sőt most!
minden o.k. itthon csak a kiscsajszi egyre aktívabb
hát 3hónapos már és 5,6kg az éjszaka az kb este 10-től reggel 5-ig tart, az assszem nagyon jó,...és be se áll a szája
szerintem az apjára ütött
már magátol akar felülni meg minden és kurv@ra érdeklődő
nézd meg az adatlapon az új képet ... tündéri
Ha írsz neki, kérd állítható kivitelben.
Hivatkozzál rám!
Nekem a képen látható indexek lesznek elöl-hátul.
Elöl a tiéd is 0,5 W-os?
A mostani nekem 1,2 W-os és majdnem akkora fénye van,
mint a bazinagy gyárinak!
Olyan fényük van, még most is káprázik a szemem.
Köszönöm az infókat .A potmétert külön kell kérni hozzá?
az oldalsó indexek nekem sem látszanak szemből ,2 dolgot tehetek ,vagy lesza++rom,vagy szerezek az E-bay-ről leddekkel indexelős kormányvégsúlyt . .Na asszem meg is rendelem a cuccost .Köszi mégegyszer a segitséget.És igen a 12es az Sportmotor,csak van aki azt se tudja,h mit vett .
Olyan fasza ledes indexet vettem, hogy beszarsz.