Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom! .
nem nyilatkozom .
Hát erre is gondoltam.Genszter-díler-korrupt rendőr .Na te melyiket húzod alá magadnak?
meg én...
bár gengszter vagyok az tuti
Péntek éjszaka csak a gengszterek melóznak.
hééééééé mi ez a pangás Jó estét sorstársak, attol hogy a motorok állnak mi ne áljunk le. Csak egy ötlet volt. Én dolgozom komáromban. reggelig
miért?legalább lehet melózni ezerrel
jaj olyan kis aranyos istenem mekkorát nőtt! nagyon szép kisbaba büszke lehetsz rá
Szia,,

Azta tökre megy az idő,édes lehet,örülök hogy már tudtok pihenni így azért sokkal jobb nem?megnézem feltétlen, sőt most!
na azé ,érdekes is lett volna,ha kunmadáron egy túradobozos 12es alázgatná a szuzukikat , .bár az ujságba bekerülnél vele .
Szia Eras!
minden o.k. itthon csak a kiscsajszi egyre aktívabb
hát 3hónapos már és 5,6kg az éjszaka az kb este 10-től reggel 5-ig tart, az assszem nagyon jó,...és be se áll a szája
szerintem az apjára ütött
már magátol akar felülni meg minden és kurv@ra érdeklődő
nézd meg az adatlapon az új képet ... tündéri
Eksön azt csak hirtelen felindulásból mondtam nem tennék ilyet a gépre
ismét van világitásom és féklámpám, tehették volna egyszerübb hele is a biztositékokat, hogy ne keljen a fél motort lebontani, ( és eksön nem elég a tank fedelét, mert a gumit nem tudod visszatenni, le kell szedni a boritást is), na mind1 tul vagyok rajta
Na azt a lét amit ti el indexelgettek aszt én le engedem inkább a torkomon. Úgy se nagyon szokták észre venni indexeléseimet (mivel nincs rá idejük )
Nem tudom,h hány vattos de kurva gyenge,és az is csak oldalról látszik . majd hadonászok a kezemmel ,vagy mégsem ,de még mindig jobb mint a sportplexi+túradoboz párositás igaz Vityus . .azt tudom,h a Xenon mellé kap egy kéken villogó stroboszkópot a kis helyzetjelzőbe,h lássanak,ha 320al jövök ,fő a biztonság . .
Hali!

Ha írsz neki, kérd állítható kivitelben.
Hivatkozzál rám!
Nekem a képen látható indexek lesznek elöl-hátul.
Elöl a tiéd is 0,5 W-os?
A mostani nekem 1,2 W-os és majdnem akkora fénye van,
mint a bazinagy gyárinak!
Én+majd mini xenont teszek a gyári index búrába ,oszt aki rám mer nézni tuti elvakult lesz.
Az meg mi?

Olyan fényük van, még most is káprázik a szemem.
Üdv!

Köszönöm az infókat .A potmétert külön kell kérni hozzá?
az oldalsó indexek nekem sem látszanak szemből ,2 dolgot tehetek ,vagy lesza++rom,vagy szerezek az E-bay-ről leddekkel indexelős kormányvégsúlyt . .Na asszem meg is rendelem a cuccost .Köszi mégegyszer a segitséget.És igen a 12es az Sportmotor,csak van aki azt se tudja,h mit vett .
Mi ez,Űrgammák?
Szőllő pajtás!

Olyan fasza ledes indexet vettem, hogy beszarsz.
még 2 hónap és itt a tavasz, 60 nap 60 átkozott téli hideg nap. Jaj
itt már csiripelnek a madarak de lehet csak beléjük fagyott a hang