Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kitartás éljen Kawasaki! .a gyengék ,meg vegyék,szijják,ahogy jól esik .
Hencs valahogy sejtettem,h téged érdekelni fog az a táska .
van valakinek 12es lengővillája kivéve? fontos lenne .
Tegnap jól megdumáltuk mi?
Kitartás Cimbi, nekem is hiányzik néha, de azóta jobban eszek, alszok, baszok stb...
T:Hencs apuka:Ügyes vagy hogy eddig már kibírtad én sem szívom,mondjuk mostanában +már szarul is esne.Jobb az a Kawatáska .
Na halihó!
No para, vagyok ám sokat csak kukkolok inkább.
A cigiről meg csak annyit, hogy a fene megesz vazze egy kurva staub-ért még mindíg.....de bírom a kiképzést
Már több mint másfél hónapja, így már összejött annyi, hogy meg tudom venni az általad belinkelt zöld ninja táskákat
Tökéletes uram. Elég rövid az agyam azért jelezd nekem majd légyszi amikor feladtad. köszi elöre is.
Jól érted. Akkor ha elkészültek a pólók feldobom mondjuk február 9.-én együtt. Jó így?
akkor ha jol értem 20 rugóból kompletten megvan az elsö garnitura, (azaz 8 db betét) . kelleni fog igen de 10-ike körülre idözits mert akkor kapok fizut.
20.000. a két pár. Elég húzós,ha kell szólj,és mellé teszem a pólóidnak.
nem baj majd még1x nekifutsz akkor sikerülni fog, szedd addig is a gyógyszered szerintem
Meg se szolalok, gyenge vagyok, nincs önkontrollom.
na hun vagytok betyárok?
kérnék élménybeszámolót az antidohányos kollegáktól,h hogy birják cigi nélkül? ,teve te meg nem merj szólalni .
Hi. Elvileg 11.666 Ft/pár a listaára,de ha van belőle polcon,akkor majd holnap mondok rá valami okosabbat.
csö Bárdi, az enyémbe mennyi a garnitura elöre? (radiális) 2206-os évjárat. elöre is köszi
nagyon köszönöm az ajánlatot éltem is volna a lehetőséggel, de ma délbe rendeltem meg
Ja és itt már egyszer elokoskodtam az olajról a véleményem,de még egyszer! Castrol Power 1 4T ha ez van a motorban nincs több kérdés! És nem azért mondom mert én azt árulom,hanem azért árulom ezt,mert ez a saját tapasztalatom. És nem csak ez az oil,hanem szerintem az összes Castrol tud valamit. Példa: a teherautómba amíg garanciális volt a szerviz Castrol-t rakott. Garancia letelte után autószerelő haver gondozgatja a kocsit,Mobil 1 Super S,vagy Shell Helix D ment bele,igaziból semmi különöset nem észleltem. Most tavasszal akciós volt az egyik helyen a Castrol Magnatec Diesel,no mondom akkor ilyet rakunk bele. Olajcsere után közvetlenül kb 400-500-al emelkedett az alapjárat annyival könnyebben forog ezzel az olajjal a motor. A régi olaj sem volt túlhordva,légszűrőt nem cseréltünk,ha nem az olaj miatt megy könnyebben,akkor nem tudom mitől.
vitya636!
Ha a Lucas mellet döntesz,van a motorodhoz való betétem egy pár első 8900/pár,de megakciózom neked 15.000.-ért a kettőt!
ezt teszi az emberrel a műszaki pálya valamivel el kell távolítani a fejemből a sok baromságot csak lenne már tavasz
nem kéne elinni .na majd a tavaszi friss adrenalináradat felfrissiti. .
beszerzek akkor fux matricákat is muszáj reklámoznom a sponzorokat
egy kicsit rövid az agyam, de már emlékszem
ha Ago is ajánlotta akkor szar nem lehet ,én rájöttem,h a 12es nem szereti az 5100-t, előtte Fux volt benne,már bánom,h nem azt tettem bele.de én is cserélem le hamarosan .fékolajat is fuxot veszek,ha már olyan is van,sőt telóolajat is ,meg veszek magamra is valami fuxot,és készen leszünk szezonra .
Nézegettem a fuchs-ot is, meg Ago is ajánlotta, lehet, hogy tényleg váltok bár ami a motul előtt volt (agip valami racing szar) annál csak jobb lehet
de gizda vagy ,a feléből még a blokk sem jönne ki .
lucasról személyes véleményem nincs,de csak jókat hallottam róla állitólag nem eszi meg a tárcsát .Az olajjal kapcsolatban viszont annyit el tudok mondani,h én Fuch-ot rakok bele,mert a motul hamar megfáradt 3000van most benne,de már nem teccik az állaga ,gyárilag is Fuch-ot tesznek bele ,és nagyon sok kawasakistól hallottam már,h ő nem tenne bele mást , .szerintem gondold meg te is.olaj .fux ,és ha kell jóárasítva akkor szójjá Jimmi-L bácsinak és megoldjátok .