Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nemis
,tudtam én mindig is,h züllött egy banda ez a Kawasakis . .
vótmárolyan
Legalábbis nincs bizonyíték Már NINCS
1van csak .a többi már lezárult,és én rendes ember vagyok ,soha nem tettem semmi rosszat .
te neszójjábe ,ránézésre te is kapnál vagy 5évet . .
tényleg az vagyok,van egy ügyem ,ami huzódik pár éve ,de erősen gondolkodom,h a tárgyalásra hajat növesztek .
Azért nem fordul+ mert szám van a hátán.
Még nem bűnöző (csak vádlott )Mire kiszabadulsz a 12es kimegy a divatból.
az első kép valami fogdazuhanyzó?
hoppá ,és milyen igaz .
na erre mondd,h bűnöző . .
ÁÁÁ nem látszik,ugye a Szabolcsiak nagyon életre való emberek.Tudod mögötted megy be a forgó ajtón ,de előtted távozik.
most mér mondod apppa ,azé mert a határ mellett születtem ,ennyire látszik .
Úgy néztek ki mint az Ukrán bűnözők.
Jó a ferodó,bár kicsit drága 18-20000 között van az első szett.Kutya árul Brembót legközelebb azt kipróbálom.
ezek most találtam .
és jó a ferodó?,mer láttam azért te is emelgeted a hátulját néha .
Szervizelés ucssónak 2008 őszén volt azóta tudod,hogy tavaly nem mentem csak alig max 4000et .Fékbetét cserém az volt azóta piros Ferrodó.ja+gumi csere.
mizu apppa ? neked kész a szervizelés? ?illetve kérdezni akartam,h milyen fékbetétet használsz? .
Sztem,zongora ill szintetizátorra gondolt.
Na itt a lényeg ,yamaha kivételével , .
Teve! Milyen évjárat? Fényképet tudsz mutatni?Csörgess meg a számomon és visszahivlak.
esetleg egy bivalyerős Kawasaki zx10 streetfigtert is? Cebre farokidom 929, radikális fék és kuplungmunkahenger, épp csak a fordottgátló hiányzik róla. jó fogyasztás makulátlan motor rengeteg potalkatrésszel.
elfelejtettem írni hogy sérült 900ccm től motort beszámolok(sport)YAMAHA KIVÉTELÉVEL