Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a lucast már múltkor kitárgyaltam. Vedd meg bátran. Én is hamarosan azt veszek.
és mit épitenél 5-6 millából, a feléböl is megcsinálnám a legerösebb 12est ami létezik
5-6 millából inkább vennék egy fasza használt mergát lucas fékbetétről velemény? tavaly rendeltem a motorrad-tól EBC-t de nem kaptam semmi visszaigazolást a dologról.......ha jó a lucas, meg is rendelem Ago-tól. Fékolajból meg erre gondoltam. Tesa azon gondolkoztam, hogy a köv. olajcserénél leváltom a motul 5100-t 7100-re, full szintetik. Vélemény?
láttam őket , 5-6millából különbet épitenék .
sokáig hirdették még azt a motort hasznaltauto.hu-n (2-3 éve), ilyen 5-6 milláért, az a 250 ló az alap leírásban volt, hogy 400-ig felhúzható. Vele párhuzamosan volt hirdetve egy nitrós zzr 1400, veszprémi motorok voltak, ha jól emlékszem
én amig nem látom addig,nem hiszem el . 250keréken az már laza .
Jujj , az asztalnál ül 3 szigorú tekintet .
amugy kibebaszottul kemény az a kávédaráló,jól elkent mindenkit . .
nos modositanám a méreteket, egy m-es nöi 178 magas 60kg és egy l-es férfi 178 magas 95 kg vagyok, a cimem bp IIker 1024 kisrokus u 16-20 mélygarázs bizt.szolgálatm ide küld légyszi. köszi
Teve007! Címed küld el a mail-emre,a póló miatt,ha ippen tudni akarod!
Jövőhét közepén elviszem a megrendelést,amikor kész lesz teszem postára,szerintem kb 2 hét.
kíváncsi lennék, hogy mehet egyébként az a turbós zx12 aki iwiwen van fent keréken 250, ha jól emlékszem annyit mondott
http://kep.tar.hu/balusk8/5052... ismerős? D,földvár fagyizó.
erre nincs szügség (még,nincs) a gyári1200ből is simán ki lehet hozni250et. nekem most ez is elég lenne ,meg egy-két saját tuning aszt hadddmennyen.
Eksön, akkor be kéne, hogy vásároljunk
na ez jó kérdés,de szerintem egy nyugodt pesti motorozáshoz minimum kell 250lóerő . ,
Most motorozni akarsz, vagy birkózni?
Kicsit megtolod erősebb lesz.
jóóóóóféleeeee .ez már nekem is elég hangos lenne ,bár nem láccik valami erősnek .
Szewa Bárdi!Cím elküldve,kb mikor várható?
15%ot van gyorsitva. tavasszal megkeressük apppa,Fehérvár nincs messze .
Szarrá van gyórsítva a felvétel,így nekem a csávó csak 1 műanyag .remélem olvassa ezt és ki hív meccselni. .