Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod jól,h engem nem tudsz lerázni .én vagyok az árnyék .
Eksön most már rájöttem neked nem szabad inni, mert akkor mindig 10 est akarsz, reggelre meg felébredsz hogy BILIBE LÓG a kezed
ne habozz jól elleszünk , .
Köszönöm MASTER ! Adja elfele a szuzit és csapunk egy nagy közös Kawasaki-s bulit! .Oszi kövesd a fiatalember példáját! .lehet én is megválok az enyémtől és veszek egy10 est. jobban illik a személyiségemhez. .mind2en bolondok vagyunk. .
Igen, elég valószínű, bár még anya engedélyére várok...
A közösítőt ki kell hagyni!
Profi leírás.
olyan valaki már most is van nem kell tavaszig várni
igen? . most összezavartál . az első megy a (fentről lefelé) a fékmunkahengertőt a közösitőig.és onnan megy 2 kétirányba kétolddalra ,vagy a faszom tudja holnap megnézem ,mert ma részeg vagyok .vasárnap együtt töltünk 24 órát ?
Köszönöm és majd igyekszem (+várni a fiatalokat)
A főfékhengertől egy dupla hosszúságú csavarral két csövet kell külön külön vezetni a két fékmunkahengerhez. így jobban érezhető a nyomáspont és még légteleníteni is sokkal könnyebb.
elkészültem mint az m5ös apppppppppaa .a bkv sztrájkol a buzi vasutasok is ,én meg iszom,te meg gyógyuljál megfele mert .Tavasszal kell valaki aki birja az én tempómat .
Gyárilag is kettőd van teeeeeee...
és én a gyári 3 helyére ,h teszek kettőt? .
Akkó buli van a fejben ,mi cimbi? . .
Hát 2 cső van benne teeee... Amúgy nagyon patent. Holnap szerelem is fel az enyémet. Átlátszó kék színűt rendeltem előre hátra...
Jó neked , engm meg szét@sz az ideg már
nesztek hallgassatok zenét . ááá tul vagyok már két üveg törkölypálinkán . ne irigykeggyééé .
Szia Oszi báttyám! te ez a szett hány részes .
Akkor mekkora az XXL-es méret? Vazzee! Nehogymá szoríjjon! Minden pólóm elvileg XXL-es méretbe tartozik. Nem lehet, hogy Te a hátizsákra vetted fel a pólót?
Hát akkor a lentebb felsorolt tárgyak legyenek is nálad ha idén esetleg közösen motrozunk .Sokba kerülnek itt a fiúk,nagyon tudunk zabálni,főleg Eksönke.
Igen, de csak speckó nehéz dolgokat mozgatok... Pl páncélszekrény, ATM pénzkiadó stb...
Biztos érdekes lenne. Bár mentem evvel a szettel is 250-et...
Költöztetést bútor , mozgatással is vállalsz? +néznélek így a Hringen .
kell egy S-es megy M, az s nöi az m nekem. köszi
Bazz a kép...