Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobb oldal enyhe csúszás,törés nincs.
2000 évjárat, amerikai kivitel ,titanium rendszer,sport szűrő,30000km anyagiakat csak telefonon30/7240582.Külön a rendszer is eladó.
Na erre a kipufogóra vége "fel állt" Figyelj ide Fidel,a kipu ért kapsz 1puszit(Eksöntől)Vagy" kutyát faragok a Staffidból.
Üdv, mégis milyen árban gondolkodsz? pár dolgot elárulnál róla, évjárat km, ahhogy látom Ö is csuszkált már, pár lényeges infót, elöre is köszi.
Fasza rajta a kipurendszer...
A régi Hayabusa 1.299 köbcentiméter 81.0 mm × 63.0 mm, az új Hayabusa meg 1.340 köbcentiméter 81.0 mm × 65.0 mm...
Ha valakit érdekel eladó
mennyi ,kurva drága mind a kettő .
Mi folyik már itt !

Marcipán! El ne add a 12-est, mert ennél jobbat úgy sem találsz!
Meg aztán fórumba hogyan írsz és a 12-es találkozó?

Feket663! Miért nem 12-est vettél? Jöhetnél velünk motorozni....
Amúgy meg az a +100 köbcenti nem ellensúlyozza a busa ormótlan
idomait. Legalábbis nekem nem tetszik, ezért vettem 12-est.
Bár már 5 éve megvan, mégis, ha lehetőségem lenne újra motort venni,
csakis ilyen vennék.....

Még egy érdekesség: ZZR1400 1352 köbcenti
új Hayabusa 1300 1352 köbcenti na most akkor
mennyi is az annyi ?
, , , .csak ne ma este,mert ma is pénzért alszom .
Akkó valamelyik este e-híllak sörözni oszt jól kitárgyajjjuk.
Jó reggelt vagy sokat ittál tegnap,vagy keveset .de abban egyetértek,h fasza dolog volt Mz-vel menni Akela koncertre,és a végén 2en raktak rá,és 3an toltak be a részegség miatt .
Jó reggelt!
Asszem veszek egy ETZ 250 mocit és csak élvezetből motorozom vele.... . Rájöttem nem is akarok nagyobbat motort, mert azután kényszeresmotortuningolóleszek, powercommander,
nyomaték mérő, kszenon, ledes index, grillsütő, dzsakuzzzí, fűtött ölés, 2 csatornás digitklima, ja és hátramenetbenishatfokozat.
Én benzint veszek, másik mocis rucit, és Szöllő mesterrel megyünk koncertekre.......

Na ittvan-e róla kicsi szöveg:
http://www.mami.hu/pdf/MAMI%20...
neked az minek?a tiédnél csak annyit mutatna,h error . .
Aztaaa. Tök komoly cucc lehet. Na majd megnézünk 1et, ha valahol kint lesznek a Mamisok...
Faxomba, hogy a rohadt net nem tölti fel a képemet!
Itt megtaláljátok, két kivezetős ledes indexhez, narancs/piros színű. (kinek mi)
igy van ,egy pár éve még tesztfázisban volt amikor még én is odajártam,a fékpadon nyúztuk a gépeket,ott szépen működött .
tolómérővel....
Jééé. Pár éve benne volt a Motor Revüben. Asszem a váz századmilliméteres torzulásait méri gyorsítás közben. De nem tudok róla, hogy árulnák.
Én még nem hallottam róla...
Pontosan ilyen:
7777 szerencsém lesz